- 1,701
- 867
- 113
Ağalar, bu ekonomik sebeplerden ilişkimi bitirdim, kumarla falan ilgisi yok kiz doğulu ailesinin isteklerini yapamadım. Şuan içim acıyor, az muhabbet edek ya
Doğulu kızda para vardır nişanı kız tarafı yapar nişanda parayı cukkalardın en kral düğünü yapardınAğalar, bu ekonomik sebeplerden ilişkimi bitirdim, kumarla falan ilgisi yok kiz doğulu ailesinin isteklerini yapamadım. Şuan içim acıyor, az muhabbet edek ya
Kral öyle boş bı kız değil sevdiğim kızNba oyna rahatla kız boştur takma kafana
Bilmiyorum ki Nisan'da ne oluyor ne bitiyorDoğulu kızda para vardır nişanı kız tarafı yapar nişanda parayı cukkalardın en kral düğünü yapardın
Para biriktireyim dedim yeğenime aileme gitti çoğu elde avucta kalmadı, hastanelik durumlardan mecbur verdimKral 5 yil neyi bekledin 5 yil ilişkimi olur geçmiş olsun
Herkesin sevdiği olmuştur ama emin ol hiç bir sevgi kalıcı değildir bugün aci çekersin yarin unutursun insan ölünce bile unutuyor belli bi zamandan sonra insanın genetiği bole sende unutursun sıkma canını bu devirde ask olmaz bu devir ask adamını kabul etmiyorKral öyle boş bı kız değil sevdiğim kız
Uzadimi işte bi sıkıntı illaki cikiyo seviyosan hızlı olucak o.is yapicak.bisey.yok hayat devam ediyoPara biriktireyim dedim yeğenime aileme gitti çoğu elde avucta kalmadı, hastanelik durumlardan mecbur verdim
Babasının evinde uyuyor şuan 5 . Rüyasını görüyor erkek te burada aşk acısı çekiyorKız nereyi
Her ilişki bitmeye mahkumdurAğalar, bu ekonomik sebeplerden ilişkimi bitirdim, kumarla falan ilgisi yok kiz doğulu ailesinin isteklerini yapamadım. Şuan içim acıyor, az muhabbet edek ya
Para geri gelir, hastane durumu olmuş malum yapman gerekeni yapmışsın, kafayı dik tuttuğun sürece her şey mümkün, ben kafayı hep dik tutamamış birisi olarak söylüyorumPara biriktireyim dedim yeğenime aileme gitti çoğu elde avucta kalmadı, hastanelik durumlardan mecbur verdim
Kardeşim 2 milyona yakın düğün masrafı var benim için aşırı zor 300 500 vardı o da hastaneye gitti, artık çaresiz kaldım bitirdim maalesef, kız da üzgün ama devam etmek daha kötü oalcakti. Yigenin 1 gözü görmüyor onun masrafı, babamın kulakları zayıf duyuyor onun masrafı bla bla. Para gitti de sonuç olmadi ona üzülüyorumbeyler adamın dertleşmeye ihtiyacı var, nasıl teselli edilirsin bilmiyorum dost ama ilişki için yazılan çizilen çok şey okurum
3 ay kavgası
6 ay kavgası
3 sene kavgası
5 sene kavgası
bunlar birer viraj, 5.sene kavgasında yıkılman üzücü olmuş umarım toparlanır, maddi sıkıntı derken nasıl bir sıkıntı?
Kral giden paraya üzülürsen yeni paralar bulamazsın, düğün telaşına girildiği an o parayı borç da olsa bulabilirsin bir şekilde, kız eğer bu duruma hakim ve destekleyen birisiyse daha sonra da ödeme kolaylığı sağlarKardeşim 2 milyona yakın düğün masrafı var benim için aşırı zor 300 500 vardı o da hastaneye gitti, artık çaresiz kaldım bitirdim maalesef, kız da üzgün ama devam etmek daha kötü oalcakti. Yigenin 1 gözü görmüyor onun masrafı, babamın kulakları zayıf duyuyor onun masrafı bla bla. Para gitti de sonuç olmadi ona üzülüyorum