Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 5 Yıllık İlişkim Bitti

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Doğu ve Güneydogu da kızlar kendi evlerinde hademe gibi işci gibi değersizdir . Ama yabancıya karşı sanki çok değerli gibi gösterirler . Boş çoğu. Kızları da delikanlı gibi takılır dışarıya bizde şöyledir böyledir der köleden farkları yok evlerinde
Allah cinsiyet ayrımı yapanın belasını versin

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,773
46,447
113
Hayır zihniyet olarak bakıyorum. Bu devirde para için beraber olmasını engelleyen aile orospu çocuğu dur
Orası öyle de aslında çoğu doğu yerindede öyle değil mesela guzelcene ailesine gidip durumunu anlatsaydi belki böyle olmuya bilirdi bakma doğunun çoğu merhametlidir gaddarlari olduğu gibi lakin birazda kızda bitiyor iş annesini aşılaması lazım di en azından kızın babasiyla konussaydi arkadaş olaylar daha farklı olabilirdi

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,610
620
113
Orası öyle de aslında çoğu doğu yerindede öyle değil mesela guzelcene ailesine gidip durumunu anlatsaydi belki böyle olmuya bilirdi bakma doğunun çoğu merhametlidir gaddarlari olduğu gibi lakin birazda kızda bitiyor iş annesini aşılaması lazım di en azından kızın babasiyla konussaydi arkadaş olaylar daha farklı olabilirdi
Dostum doğru diyorsun da sence arkadaş güzelce anlatmamış mıdır seven adam her şeyi yapar

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,610
620
113
Zaten en doğru iletişim beğenmesek de erkenden kıza kızdan anneye anneden babaya doğru akması lazım her konuda

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Usta katılar, yapılmazsa hasbihal yok ulasilmazlar yani

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,773
46,447
113
Ozaman senin için zor olsada hayırlısı olmuş dostum inan ben senin adına sevindim çünkü sen yarın oburgun evlenseydin daha problem yasardin bu aileyle g.olsun zor olur ama geçer emin ol en serisinden bı manita ayarla kendine makara gecmiyom bak yoksa kaçırma olaylarına girersen bu aileyle çok problemin olur

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,610
620
113
Benim abim Van'dan evlendi. İlk bir ay kapılarında yattık kovdular lâ dışarıya vermiyoruz diye hepsi de okumuş aile alayı okumuş adam müdür filan çocukları hepsi okumuş . Ona rağmen belli bir duvarları var yıkılmıyor

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,610
620
113
Benim abim Van'dan evlendi. İlk bir ay kapılarında yattık kovdular lâ dışarıya vermiyoruz diye hepsi de okumuş aile alayı okumuş adam müdür filan çocukları hepsi okumuş . Ona rağmen belli bir duvarları var yıkılmıyor
Bu tabi genelleme için yetmez. Her yerin kendine göre iyisi kötüsü var.

Pithrarion

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,701
867
113
Onların oradan biri olunca böyle yaklasmiyorlarmis, uzak olunca banane diyip geçiyorlar. Lan beni geçtim kızın mutlulugu hic mi önemli değil. Düşündüğünüz gibi biri olsam o kız bana gönül verir miydi amk çocukları ya

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,610
620
113
Onların oradan biri olunca böyle yaklasmiyorlarmis, uzak olunca banane diyip geçiyorlar. Lan beni geçtim kızın mutlulugu hic mi önemli değil. Düşündüğünüz gibi biri olsam o kız bana gönül verir miydi amk çocukları ya
.
Biz de dediğin gibi araya oralı müfettiş ilçe milli eğitim müdürü vs koyduk öyle zar zor gorusmeye ikna oldular

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,635
1,510
113
Geçmiş olsun da dost doğulu kızdan en çokta ailesinden olmaz düşünceli evliliği sırf para için düşünen insanlardan uzak dur en iyisi olmuş senin için