- 31,888
- 13,783
- 113
Kes ayakcı aqzını sil calkala qel öle kns
Olmazzz 😁Nova dostumuz birazdan gelip çöker sermayeye
Sana yazacak tek şey🍆Kes ayakcı aqzını sil calkala qel öle kns
Hiç iyi değilim ya valla keşke bugün telefonumu satsaydim artık dayanamıyorum. Bugün nasıl sabah edecem bilmiyorumGidilmiyor 😁
Niye satcan kardesHiç iyi değilim ya valla keşke bugün telefonumu satsaydim artık dayanamıyorum. Bugün nasıl sabah edecem bilmiyorum
Ben sana dedim yok dedin bu saatte otobüs yokHiç iyi değilim ya valla keşke bugün telefonumu satsaydim artık dayanamıyorum. Bugün nasıl sabah edecem bilmiyorum
Neye dayanamiyorsunHiç iyi değilim ya valla keşke bugün telefonumu satsaydim artık dayanamıyorum. Bugün nasıl sabah edecem bilmiyorum
Reis ben son kupona yetiştim disardaydim elendik miSarı kafa bastan sona olanları al bakalım dm mize
karsta mahsur kaldıNiye satcan kardes
Memlekete gidecek param yok iki gündür otogarda yatıyorum kalkıyorumNiye satcan kardes
Öle seymi olur sat telefonu eve gitMemlekete gidecek param yok iki gündür otogarda yatıyorum kalkıyorum
Bu saate otobüs olsa nolur olmasa nolur telefonu satacak yer mi kaldiBen sana dedim yok dedin bu saatte otobüs yok
Gidilmiyor dostum Mustafa’m Kars’ta kaldı mahsurNeye dayanamiyorsun
Tel sataydin kardeşim keskeMemlekete gidecek param yok iki gündür otogarda yatıyorum kalkıyorum
Umut bulurum dedim bulamadım bugünde salakligima satmadımÖle seymi olur sat telefonu eve git