- 77,160
- 27,687
- 113
1.adım dısı alıncakmı onu deSarı kafa bastan sona olanları al bakalım dm mize
1.adım dısı alıncakmı onu deSarı kafa bastan sona olanları al bakalım dm mize
Talipmsn hocmRoll mü olacak @Abuzerkömürcü
Kes aykçı denileni yp1.adım dısı alıncakmı onu de
Seni gönderecektim istemedinBu saate otobüs olsa nolur olmasa nolur telefonu satacak yer mi kaldi
Ne bileyim ya salaklıkligim isdeTel sataydin kardeşim keske
Ortada bir kupa varsa fatih terim talibi değil sahibi olur o kupanın ekocum, bol şansTalipmsn hocm
Ben göndermek istedim de beyfendi kabul etmediTel sataydin kardeşim keske
Herzaman ki tarife bize ne yapılıyosa o1.adım dısı alıncakmı onu de
Doğru yoldasın pikacu dm yansın da senle sonra hallederiz1.adım dısı alıncakmı onu de
Neyse ya kafam hiç iyi değil aciktimda iyiceSeni gönderecektim istemedin
Sponsor kimHerzaman ki tarife bize ne yapılıyosa o
😡😡😡😡😡MustafaNeyse ya kafam hiç iyi değil aciktimda iyice
İnşallah dm yanar karnini doyurursunNeyse ya kafam hiç iyi değil aciktimda iyice
Niye kiziyosun ki😡😡😡😡😡Mustafa
Biz parayı altına dönusturuyoz bizde para bitmez lazım oldumu bozarız lazım oldumu oynar dağıtırız bizi ekremle karıştırma sponsor sponsor nereye kadarSponsor kim
Vay kendi kendimin sponsoruyum diyorsunBiz parayı altına dönusturuyoz bizde para bitmez lazım oldumu bozarız lazım oldumu oynar dağıtırız bizi ekremle karıştırma sponsor sponsor nereye kadar
Güzel lafdi abuzer bunun ustune bi dm yanarBiz parayı altına dönusturuyoz bizde para bitmez lazım oldumu bozarız lazım oldumu oynar dağıtırız bizi ekremle karıştırma sponsor sponsor nereye kadar
İşte söz işte kralBiz parayı altına dönusturuyoz bizde para bitmez lazım oldumu bozarız lazım oldumu oynar dağıtırız bizi ekremle karıştırma sponsor sponsor nereye kadar