Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ageofbet 200 Freesipin Deneme Bonusu

stalleno

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
22
3
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

DOMAİN : AGEOFBET388 .com

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans

orkinos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
333
114
43
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Bu lisansi gördüğünde kacacaksin kardesim 2. Kere patlamior slotlari o yüzden imkansiz

TheMachine

~𝙏𝙞𝙥𝙨𝙩𝙚𝙧~
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,775
2,249
113
Asla iki defa line vermeyen alt yapı

osmanwashere

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,585
2,959
113
bu lisansta slotlar sahte

karate61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
265
133
43
Kapatin konuyu ya 200 spinden maks 20 lira cikior 10 milyon insandan bi kisi 20 tlyi 2 bin yapar onada hile yaptin diye odeme yapmaz konuyu acan arkadasi da banlayin belliki site nin elemani

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
233
116
43

yav ört şu konuyu dayı bu nw isterse 1000 spin versin yine ödemez bu sıte

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,256
424
83
Üye olalımı arkadaşlar ne diyorsunuz

orkinos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
333
114
43
Egtde deneyin kazanci egt de aksine cok veriyor belki öderler 😅

stalleno

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
22
3
Kapatin konuyu ya 200 spinden maks 20 lira cikior 10 milyon insandan bi kisi 20 tlyi 2 bin yapar onada hile yaptin diye odeme yapmaz konuyu acan arkadasi da banlayin belliki site nin elemani
Ulan bı bitmediniz hamminaaa nereye paylaşım yapsak site elemanı diyorsunuz. Pasamisin sen nerenin pasasisin banlayin felan diye emir veriyorsun vallaha varya sizin gibi numuneler bitmez imkanı yok

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,184
636
113
aldık ama yazarken harfler 5 dk geriden gelıyor - sahtemı site acaba

frenkeştayn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,225
1,495
113
Benim merak ettiğim nasıl ayarlayıp böyle sahte yapabiliyorlar oyunları hayretlik olay