zeusun attığı hiç bir çarpanın denk gelmemesi akşam akşam hiç güleceğim yoktuBu siteden para kazanmak mucize
zeusun attığı hiç bir çarpanın denk gelmemesi akşam akşam hiç güleceğim yoktuBu siteden para kazanmak mucize
ben yine şanslıyım 59 tl zorla ödettim 1 kere patladıktan sonra 2.cisi patlamasın diye kurcalanmış işte. zaten tek bi oyunda geçerli demelerinden belliydi18 TL dedi fresipin şaka gibi yaw iki kere patmadi
kullanıcı çekmek için deneme veriyoruz demişler oyun üstünde kurcalama yapmışlar bu kadar basit büyük ihtimalle bizim telefon numaralarını dağıtıp para kazanıcaklardır3 kere spine girdi 0 verdi
Slot sahte laEvet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.
Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.
DOMAİN : AGEOFBET388 .com
Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
ss atsana yada o oyunun kazanç linkini çünkü imkansız buradan ödemesiÇamur atmayın 200 fs 3700 lira ödedi
Denk gelmiş sna 77 TL odddiÇamur atmayın 200 fs 3700 lira ödedi
Ekliyorum 2.yi aldı carpanskz ekranda bile patlamadi 2 kere 0 tl150 spin var oyuna girdi 7 TL vardı girerken cikarkende 7 TL var hiç patlamadı ilk kez goruom
Adam tassak gecior atarsa bilki montaj yapip kandiracak amac belli bu sitenin odeme ihtimali 0ss atsana yada o oyunun kazanç linkini çünkü imkansız buradan ödemesi
Aynen bendede aynı oldu oyuna aldı hiç patlamadıİçeri attı 0 lira verdi 😊