Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ageofbet 200 Freesipin Deneme Bonusu

hakans95

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
34
18
Bir şeyi sahte yaparsın hile hurdaya kaçarsın anlarımda insanların gözüne böyle soka soka da yapmazsınız be kardeşim. Sonra böyle siteye ana bacı dümdüz girince suçlu biz oluyoruz. Şu siteye para yatırma gafletinde bulunacak kadar kumar bilgisi zayıf birisi varsa bana versin söz ben katlarım parasını.

hsynbrkkaya

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
40
11
8
hiç spine girmeden 40 tl ile tamamladık oyunu çok şükür

Yzbturk

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
2
3
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

DOMAİN : AGEOFBET388 .com

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Slot sahte la

Wakabayaşi

Genzo Wakabayashi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,300
3,772
113
Slotları sahte leş diyenlere rağmen inatla üye olup deneme bonusunu alanlar var şaka gibisiniz gerçekten

fugur52

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
17
8
150 spin var oyuna girdi 7 TL vardı girerken cikarkende 7 TL var hiç patlamadı ilk kez goruom

byarda

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
23
3
böyle sitenin taaaa ... bu ne la 200 fs için 39 lira verdi
sizin yapacağınız işin ben