- 168
- 65
- 28
Hasss. İbneÇamur atmayın 200 fs 3700 lira ödedi
Hasss. İbneÇamur atmayın 200 fs 3700 lira ödedi
Hahahahahaha yorumunu görünce ne anlatıyor la bu dedim siteye üye oldum. 1 defa bile 2 sembol patlamadı sana büyük saygı duydum harbi. Helal olsun çözmüşsün bu altyapıyı. Üye olup da kendinizi yormayın millet.Bu lisansi gördüğünde kacacaksin kardesim 2. Kere patlamior slotlari o yüzden imkansiz
aslında konu kapatılabilirdeHahahahahaha yorumunu görünce ne anlatıyor la bu dedim siteye üye oldum. 1 defa bile 2 sembol patlamadı sana büyük saygı duydum harbi. Helal olsun çözmüşsün bu altyapıyı. Üye olup da kendinizi yormayın millet.
moderatörler görmemiştirde onun için görünce kapatırlar konuyuBu konu niye kilit olmamais
Teşekkürler kardeş sayende ilk defa sahte slot oynadımEvet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.
Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.
DOMAİN : AGEOFBET388 .com
Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Teşekkür ederimEvet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.
Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.
DOMAİN : AGEOFBET388 .com
Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
ben 200 spinde 5 tl kazanan arkadaşa biraz güldüm kusura bakmasın ama o komik geldi banaArkadaşın biri dedenin asasına lahmacun küreği demiş yarıldım gece gece 😁😁😁😁😁
Bahsi 10a alınca 2kez 3kez patlamaya başladı ama bitti yinede leş site2 line yok hep tek sahte slot konuyu kilitleyin