Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ageofbet 200 Freesipin Deneme Bonusu

Yavuzhan06

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
53
13
8
Sitede bonus var anasayfada çıkıyor. Lakin güven hiç ama hiç vermiyor. 3 kere spine girdi 0 çekti. Onu geçtim aşağıdaki o ana kadar ki kazancı spin kazancı gibi gösterdi 😂😂😂😂

Samoaaa41

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
104
23
18
Bu lisansi gördüğünde kacacaksin kardesim 2. Kere patlamior slotlari o yüzden imkansiz
Hahahahahaha yorumunu görünce ne anlatıyor la bu dedim siteye üye oldum. 1 defa bile 2 sembol patlamadı sana büyük saygı duydum harbi. Helal olsun çözmüşsün bu altyapıyı. Üye olup da kendinizi yormayın millet.

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
341
161
43
Hahahahahaha yorumunu görünce ne anlatıyor la bu dedim siteye üye oldum. 1 defa bile 2 sembol patlamadı sana büyük saygı duydum harbi. Helal olsun çözmüşsün bu altyapıyı. Üye olup da kendinizi yormayın millet.
aslında konu kapatılabilirde

musazzers

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,616
1,819
113
@Shellac başkanım konuyu kapatalım site sahibi çok uyanık slotları kendileri yapmış yazılımla dede oyununda x gelince kerimcan gibi bağırıyor saygılarımla

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,703
77,982
113
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

DOMAİN : AGEOFBET388 .com

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Teşekkürler kardeş sayende ilk defa sahte slot oynadım

Yamankoper35

Üye
Yeni Üye
18
6
3
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

DOMAİN : AGEOFBET388 .com

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
Teşekkür ederim

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,344
558
113
2 line yok hep tek sahte slot konuyu kilitleyin