siteye kullanıcı çekmek için deneme bonusu diye üzerinde oynanmış bi slot oyunu koymuşlar. büyük ihtimallede bizden aldıkları telefon numaraları satarak para kazanıcaklardır.Spinde 0 ödedi
Bağlanıp sövüyüm dedim 60kişi varmışsiteye kullanıcı çekmek için deneme bonusu diye üzerinde oynanmış bi slot oyunu koymuşlar. büyük ihtimallede bizden aldıkları telefon numaraları satarak para kazanıcaklardır.
60 kişi yok artık galiba herkes bi küfür edip kapatma derdindeBağlanıp sövüyüm dedim 60kişi varmış
Boktan site ayarlı slotlar sahteee ikinci patlama bile olmadı oyunda mkEvet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.
Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.
DOMAİN : AGEOFBET388 .com
Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
AynenBoktan site ayarlı slotlar sahteee ikinci patlama bile olmadı oyunda mk
Bana hiç ödeme yoamadi spindenLeş spine girdi 6 TL ile çıktı yinede paylaşan arkadaşa teşekkürler
bari siz spine girmişsiniz ben konu ilk açıldıgında kendi oynadıgım siteme yatırım yapmadan alim belki birşeyler cıkarda cebimden gitmez dediydim spine bile girmeden 59 tl verdi o da bi tane çarpana denk gelmemle olduBana hiç ödeme yoamadi spinden
Ulan biz sahte olduğunu girince alıp anladık kafana göre yorum yapma hemenSlotları sahte leş diyenlere rağmen inatla üye olup deneme bonusunu alanlar var şaka gibisiniz gerçekten
trend grubundan o site değilmi bende bugun daha 1 saat olmadan 5k çektim capitolbetten ve devamlıda oynarım çekimlerim 5 dkya hesabıma gelmiştir hep yani sorunsuz gelir gibime geliyorAgalar yerş değil ama taksimbetten sabah 10 k çektim ödenek şimdi 15 k çektim odenırmı sorun olurmu
oğlum 200 spinde 5 lira ödedi hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorumEvet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.
Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.
Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
5 lirada biraz küfür eder gibi olmuşoğlum 200 spinde 5 lira ödedi hayatımda ilk defa böyle bişey yaşıyorum
3 kez spine girdi total'de ödedigi para boşuna üye olmayınEvet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.