Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Ageofbet 200 Freesipin Deneme Bonusu

akasha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
397
188
43
Beyler galiba tek kazanan benim fakat şöyle bir sorun para 2080 TL oldu sabahtan beri ses seda yok canlı desteğe bağlanmıyorsun sürekli aynı sayıda kişi olduğunu 31 dakika bekleme süresi olduğunu söylüyor bence sahte olan slotlar değil sitenin tamamen kendisi sahte halen daha ses seda yok çekim işleminde bakiye inceleniyor diyor öylece bekliyor kazanç ne gelen var ne giden !!
geçmiş olsun hocam site sahte ama o slotta nasıl 2080 tl yapmayı becerdin aklım almadı

Mila74

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
0
1
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

DOMAİN : AGEOFBET388 .com

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
site dandik

Mila74

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4
0
1
Evet karşıma çıktı normalde slot olduğu için denemeyecektim ama belki çekerim diye ona göre sizle paylaşırım güvenilirmi o bakımdan ama başaramadım.

Kayıt olurken 200fs yazıyorsunuz promosyon kodu kısmına kayıt işlemi bitince otomatik eklenmiş oluyor.Gatesofolympos da geçerli kazancda orada gecerliymis 2000 yapınca 500 çekim promosyonlar kısmını okuyun öyle üye olun.

DOMAİN : AGEOFBET388 .com

Not: Bu slot oyunlarına kafa yoran oynayan kazanç saglamaya çalışayan insalar takdire şayan imkansız birşey resmen saygı duyuyorum.Zaten kumarın slotu, sporu, kart oyunları hepsi uzun vadede kazanç saglatmaz bolsans
site dandik bi boka yaramaz

lucyeks0

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2
0
1
Forum yetkilileri neden müsade ediyor boşu boşuna vaktimizi kaybettik bakiyeyi 2600 küsür yaptım çekim yapacağım ne canlı destek den ses var ne de para hesaba geldi kilitlemeniz lazım konuyu inanmayaEkran görüntüsü 2025-01-14 105617.png