- 2,767
- 1,861
- 113
Psikiyatr brosoruyu ciddi sordum bu soruya kapak yapmaya calısma
Psikiyatr brosoruyu ciddi sordum bu soruya kapak yapmaya calısma
Kasa var mı ki oynayalım dudak reisPERRY LAKES HAWKS --PERTH REDBACKS 4. ceyrek 2 1.73 oran 2k verdık oynayan kazanır
Teşekkürler 2 si arasında gibip gelmiştim zaten Ersin baytar mesela eşeklere karşı tutkusu var @Guerra06Psikiyatr bro
Ahmette bizimle eğleniyo millet tüplü televizyona göz dikmiş açık spotcu bulamıyoKasa var mı ki oynayalım dudak reis
Ah ah Allahtan ki bu canım kardeşimi çok seviyorum yoksa sağlamından okkalı bir lafı yemiştiTeşekkürler 2 si arasında gibip gelmiştim zaten Ersin baytar mesela eşeklere karşı tutkusu var @Guerra06
Tesekkur ederim Ersin kardeşime 200 jeton verinde bi kupon yapsın o isteyemez utanırAh ah Allahtan ki bu canım kardeşimi çok seviyorum yoksa sağlamından okkalı bir lafı yemişti
Mehmetcim bayramının 2.günü kutlu olsunTebrikler güzel şans
Yarısına talibimcekım geldı 40k an ıtıbarıyle
Nasıl bir özgeçmişin varsacekım geldı 40k an ıtıbarıyle
AHshahhshshahaha ulan Erhan La dün geceki etikinlikten 50 kazanmışım sabah gördüm arkadaşa papara attım oda biplemedi bizi Bi şansım tutmuyor Ganilosttan sonra kazandığım etkinliği bile alamıyorumTesekkur ederim Ersin kardeşime 200 jeton verinde bi kupon yapsın o isteyemez utanır
merkez bankası bu kadar erken odemez nerden cektin reiscekım geldı 40k an ıtıbarıyle
Kardeşim hangi siteden oynuyorsun bu kadar çabuk gönderdilercekım geldı 40k an ıtıbarıyle
Yoksa 50 yatırıp 78 k mı yapacaksın o sitedeKardeşim hangi siteden oynuyorsun bu kadar çabuk gönderdiler