- 1,460
- 613
- 113
Umutum çok merak ettim gerçekten 5 dakikada 40 kyı gönderdilerYoksa 50 yatırıp 78 k mı yapacaksın o sitede
Umutum çok merak ettim gerçekten 5 dakikada 40 kyı gönderdilerYoksa 50 yatırıp 78 k mı yapacaksın o sitede
40ta bırakır bu sefer akıllandıYoksa 50 yatırıp 78 k mı yapacaksın o sitede
Knk senin o parayı, batırman, daha kısa sürerUmutum çok merak ettim gerçekten 5 dakikada 40 kyı gönderdiler
Busefer 10 da bırakırım iki gün ara veririm erhanım40ta bırakır bu sefer akıllandı
Tanrılar buna güldü EmrecimBusefer 10 da bırakırım iki gün ara veririm erhanım
O mevzu farklıKnk senin o parayı, batırman, daha kısa sürer
Busefer bırakırım erhanım ahmetin siteyi Bi öğrensemTanrılar buna güldü Emrecim
Betssona benziyor ya betssondur ya astek zatenO mevzu farklı
Busefer bırakırım erhanım ahmetin siteyi Bi öğrensem
Astek la sanırımBetssona benziyor ya betssondur ya astek zaten
Katıl çekiliş yapmış Ahmet bey ben tövbeliyimAstek la sanırım
Katılınca hiç farkettiğini görmedim benim k.adımı sevmiyo çekilişyapKatılın beyler dışarıdan gelenler alacak
Twitter etkinliğiymiş bana yaramıyor o kanka katılsamda aynı katılmasamda boşverKatıl çekiliş yapmış Ahmet bey ben tövbeliyim
Kesin bilgi miKatılın beyler dışarıdan gelenler alacak
ulan 1xbette 75 tl vardı aldık ne güzel geldi dedim kupon son saniyede üçlük attı bee yattık.PERRY LAKES HAWKS --PERTH REDBACKS 4. ceyrek 2 1.73 oran 2k verdık oynayan kazanır
KAnka benim kullanıcı adımıda ver la desteğe Sipahi1453 banada yüklesinlerBiz yine burdan devam
Ekli dosyayı görüntüle 85775
soylıcem bakalım iplicek miKAnka benim kullanıcı adımıda ver la desteğe Sipahi1453 banada yüklesinler