- 13,418
- 8,911
- 113
Söyle kanka bi belki yükler la 500 kişi beklemektense bi umuttur yaşamaksoylıcem bakalım iplicek mi
Söyle kanka bi belki yükler la 500 kişi beklemektense bi umuttur yaşamaksoylıcem bakalım iplicek mi
Ben aldım sen kendin bağlanman gerekiyomuş pek bi ilgililerSöyle kanka bi belki yükler la 500 kişi beklemektense bi umuttur yaşamak
Benim o işte yattı o zamanBen aldım sen kendin bağlanman gerekiyomuş pek bi ilgililer
Bana da ekletBen aldım sen kendin bağlanman gerekiyomuş pek bi ilgililer
He ben maksibete calısıyom ersine eklemedi 450 kişi actım yanda 2 saat oldu baktım sıra gelmiş bilgisayar farkıBana da eklet
Eklet dedimHe ben maksibete calısıyom ersine eklemedi 450 kişi actım yanda 2 saat oldu baktım sıra gelmiş bilgisayar farkı
vay ben kardeşim ne hallere düşmüşEklet dedim
Eklet sene şunuvay ben kardeşim ne hallere düşmüş
Sana özel instagram etkinlikleri için çalışmalarımız sürüyor reisBıktım şu twitter etkınlıklerınden
destek kapattı olum Ersine ekletemedik kendiniz baglanmanız lazımmışEklet sene şunu
Banane ekletdestek kapattı olum Ersine ekletemedik kendiniz baglanmanız lazımmış
Yav bırak makarayı hoşmu her etkinligi twitterdan yapılması 2 senedir üyeyiz sogutuyorlarSana özel instagram etkinlikleri için çalışmalarımız sürüyor reis
Haklısın reisYav bırak makarayı hoşmu her etkinligi twitterdan yapılması 2 senedir üyeyiz sogutuyorlar
dostum seni rahatsız eden olay veya etkinlik vs varsa katılım sağlamayabilirsin.Forumu twitterdan takip eden 3-5 mesajı olup foruma emek vermeyen adamlara çıkıyor forum böyle gelişmez cidden ödül konusunda düzenlemelern yapılması lazım