- 4,797
- 1,261
- 113
Bir bir masadan ayrılıyor dostlar reisParayı alan gitti
Bir bir masadan ayrılıyor dostlar reisParayı alan gitti
Neyse bugünlükte böyle olsunBir bir masadan ayrılıyor dostlar reis
Şimdi herkes bir yerden tutunuyor5 sene önce 300 tl para dagitmistim 20 ser tl o zamanda forumda çoğu kişi zeplin oynuyordu cekiliste cikanlar direk balona binmeye gidiyorlardi 😂😂😂 çok farklı güzel günlerdi
Herkese şimdiden bol şans@Daimon dost kponu gelene kadar 500 msj a uygun 10 kişi vardı 10 kişi nasiplendi konuda tartışma yaratmadan hallettik reis..
Eywlh reis sanada bol sansHerkese şimdiden bol şans
Eyvallah dostEywlh reis sanada bol sans
Laf etmezlerse iyi cekilis kuralları falan diye@Daimon dost kponu gelene kadar 500 msj a uygun 10 kişi vardı 10 kişi nasiplendi konuda tartışma yaratmadan hallettik reis..
Ban yersınız haberınız olsuniyi geceler Herkese son 15 dk bekleyip görelim
Bence de umarım ban yemezlerKonu açıp kendi aranızda paylaşmak buda değişikmiş ya neyse
Demekki sabaha karşı modaretör adamın yok herkes kafasına göre durum onu gösteriyorBence de umarım ban yemezler
Bi ara birisi Yapmıştı 3 gün ban yediydiDemekki sabaha karşı modaretör adamın yok herkes kafasına göre durum onu gösteriyor
Herşey kurallar dahilinde oldu . Konuşuyorum diye konuşmayın . Kazanana kadar 10 kişi vardi . 3 kişiye 50 yerine 10 kişiye 25 yapıldı begenenlerden . Daha önce de yapılan şeylerDemekki sabaha karşı modaretör adamın yok herkes kafasına göre durum onu gösteriyor
Bi kural varsa adminler kesinlikle onu uygularlarBi ara birisi Yapmıştı 3 gün ban yediydi
ya söylemim sabredeyim dedim de senin çekilişte çıkmıştım 25 tl 2-3 ay oldu yollamadın. hala onaylamadımı bets10 belgelerini.Kazancınız bol olsun