Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı alibali456 / Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Hizal01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
255
98
28
Var ya adamligi yasta sanip yasiyla su kadar yastayim diye ahkam kesen cahil suruleri millete akil veriyor ya sasiyor insan. Kardes degiliz bu arada o yuzden fitre verebilirim sana at payfixini gelen parayi fitre olarak aticam sana 40 yasina gelmissin adamlik gormemissin bizden gor bari!!!
Sen bebesin sana cevap vermicem senin adamlığın sende kalsın varsa tabi belli ki gersinsin kasa sıfır payfix sıfır bonusta bulamamışsın senin bana yazdıklarınada admin ler haddini bildirsin yahu ben bebelerle uğraşamam

Hizal01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
255
98
28
Var ya adamligi yasta sanip yasiyla su kadar yastayim diye ahkam kesen cahil suruleri millete akil veriyor ya sasiyor insan. Kardes degiliz bu arada o yuzden fitre verebilirim sana at payfixini gelen parayi fitre olarak aticam sana 40 yasina gelmissin adamlik gormemissin bizden gor bari!!!
Ama bonus bulamazsan bana özelden yaz ben whatsap temsilcisine bile bahşiş arıyorum halden anlatım ben insanlık ölmedi ya

Hizal01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
255
98
28
Ağabey Ramazan ayındayız gerek var mı bunlara
Şahsı görmüyormusun adamlık diyor bişey diyor hakaret ediyor o afamlığıyla kalsın hakkı varmı bana şahsi konuşmaya bak ben bişey demiyorum adamlık nedir öğrenememiş bir şahsa ne anlatabilirssin salla gitsin bro

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Şahsı görmüyormusun adamlık diyor bişey diyor hakaret ediyor o afamlığıyla kalsın hakkı varmı bana şahsi konuşmaya bak ben bişey demiyorum adamlık nedir öğrenememiş bir şahsa ne anlatabilirssin salla gitsin bro
Abi gerek yok tartışmaya

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Sen bebesin sana cevap vermicem senin adamlığın sende kalsın varsa tabi belli ki gersinsin kasa sıfır payfix sıfır bonusta bulamamışsın senin bana yazdıklarınada admin ler haddini bildirsin yahu ben bebelerle uğraşamam
Kişi kendinden bilirmiş işi birader. bi kardeş dersin bi bebe dersin. adminlerin arkasına sığınıp delikanlılık yapmaya kalkarsın! ne tuhaf bi yaratıkmışsın sen yaw.

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Ama bonus bulamazsan bana özelden yaz ben whatsap temsilcisine bile bahşiş arıyorum halden anlatım ben insanlık ölmedi ya
insanlıktan bahsedebilmen için önce insan olman lazım, üç kuruş para kovalayan ben değilim gelip sabahtan üç kuruşun peşine düşen sensin. dedim ya kişi kendinden bilirmiş işi diye o yüzden senin kasa sıfır demek ki dedim sana at bana payfix yada paparayı ben bana gelen parayı atayım sana fitre olarak, sadaka olarak.

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
insanlıktan bahsedebilmen için önce insan olman lazım, üç kuruş para kovalayan ben değilim gelip sabahtan üç kuruşun peşine düşen. dedim ya kişi kendinden bilirmiş işi diye o yüzden senin kasa sıfır demek ki dedim sana at bana payfix yada paparayı ben bana gelen parayı atayım sana fitre olarak, sadaka olarak.
Dost kapat konuyu boşverin

Hizal01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
255
98
28
Kişi kendinden bilirmiş işi birader. bi kardeş dersin bi bebe dersin. adminlerin arkasına sığınıp delikanlılık yapmaya kalkarsın! ne tuhaf bi yaratıkmışsın sen yaw.
Adminlerin arkasınamı sığınırım. Bak kardeşim ne adminleri tanırım nede bilirim nede bonus peşindeyim hayatım boyunca kimsenin arkasına sığınıp yaşamadım ki bırak afminleri sanal ortamı etme gözünü sevem bırak bu hırçın konuşmaları benim burada olmanın sebebi bi kaçtane sponsor siteden oyun oynuyorum sadece onların bonuslarını takıp etmek bı sorun olursa da buradan çözmek öyle 40 50 TL yatırmıyorum canımsın yorma beni

Hizal01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
255
98
28
insanlıktan bahsedebilmen için önce insan olman lazım, üç kuruş para kovalayan ben değilim gelip sabahtan üç kuruşun peşine düşen sensin. dedim ya kişi kendinden bilirmiş işi diye o yüzden senin kasa sıfır demek ki dedim sana at bana payfix yada paparayı ben bana gelen parayı atayım sana fitre olarak, sadaka olarak.
Tamam sensin dostum eyvallah

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,778
1,781
113
Seni ilk defa sinirli gördüm dost sakin

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Seni ilk defa sinirli gördüm dost sakin
Dostum dağıtımı yapan arkadaşın konusunu da hiç ettirdiler :) Adam 3 kişiye 50tl'den 150tl çekilişle dağıtım yapacaktı. Kupon wonladığında çekilişe hak kazanan 8 kişi var diye adam kimseyi kırmadı 30ar liradan herkese dağıtım yaptı. Totalde 150tl dağıtacakken 240 dağıtmış oldu.
Sabah kalkıp konuyu gören adalet timsali(!) sırtlanlar sözde adalet dağıtıyorlar, neymiş olmazmış falan fistan. Üç kuruşa tenezzül edip, dağıtımdan para alanlara laf ediyorlar, sanki biz para peşinde koşuyormuşuz gibi. Sen olsan sinirlenmez misin?
Bak sen ne güzel diyorsun ilk defa sinirli görüyorum seni diye. Durduk yere sinirlenmem kolay kolay ama bu tarz kendini bilmezlere haddini bildirmek gerekiyor demek zamanı geldiğinde. Adamlığı yaşta sanıyor zavallılar, hadi onu geçtim karşısındakinin yaşını bilmeden yaşla boy ölçüştürüyorlar :D

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Dostum dağıtımı yapan arkadaşın konusunu da hiç ettirdiler :) Adam 3 kişiye 50tl'den 150tl çekilişle dağıtım yapacaktı. Kupon wonladığında çekilişe hak kazanan 8 kişi var diye adam kimseyi kırmadı 30ar liradan herkese dağıtım yaptı. Totalde 150tl dağıtacakken 240 dağıtmış oldu.
Sabah kalkıp konuyu gören adalet timsali(!) sırtlanlar sözde adalet dağıtıyorlar, neymiş olmazmış falan fistan. Üç kuruşa tenezzül edip, dağıtımdan para alanlara laf ediyorlar, sanki biz para peşinde koşuyormuşuz gibi. Sen olsan sinirlenmez misin?
Bak sen ne güzel diyorsun ilk defa sinirli görüyorum seni diye. Durduk yere sinirlenmem kolay kolay ama bu tarz kendini bilmezlere haddini bildirmek gerekiyor demek zamanı geldiğinde. Adamlığı yaşta sanıyor zavallılar, hadi onu geçtim karşısındakinin yaşını bilmeden yaşla boy ölçüştürüyorlar :D
Dost konu kapandı dert yok kazanmaya devam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...