- 4,690
- 4,943
- 113
Neyse adam kazanmış güzel şekilde umarım banlanmazlar tolerans olur adminlernde
Ahahah veriyim şifreyi onaylatip cekebilirsen çok moruk kendi adına telefon faturasının sözleşmesini istiyor 500 lira çekecem diye gidip 12aylik sözleşme yapamam hiçya söylemim sabredeyim dedim de senin çekilişte çıkmıştım 25 tl 2-3 ay oldu yollamadın. hala onaylamadımı bets10 belgelerini.
İçinde tutmasaydın bu kadar adminle bile konuşuldu bu konu takip etseydinya söylemim sabredeyim dedim de senin çekilişte çıkmıştım 25 tl 2-3 ay oldu yollamadın. hala onaylamadımı bets10 belgelerini.
Dostum konuyu takıp eden 8 kısı var sende takıp etseydin ozaman O 8 kısının içinde olsaydın bukadar kuralcı olurmuydun?Bi kural varsa adminler kesinlikle onu uygularlar
Yok kanka 8 kişi değil gelirse çekiliş açtı . Kupon kazanana kadar 10 kişi beğendi . Admin olsa da 10 kişiye atılacak olmasa da . Onların amaç başka . Admin olsa da Marley dağıtım yapabilir misin derdi merak etmeyinDostum konuyu takıp eden 8 kısı var sende takıp etseydin o 8 kısının içinde olsaydın bukadar kuralcı olurmuydun?
Ben baştan beri burdaydım kazanmadım ama Marley işini hakkı ile yaptıYok kanka 8 kişi değil gelirse çekiliş açtı . Kupon kazanana kadar 10 kişi beğendi . Admin olsa da 10 kişiye atılacak olmasa da . Onların amaç başka . Admin olsa da Marley dağıtım yapabilir misin derdi merak etmeyin
Olunca oluyor dostAlicimin 25 uğurlu geldi 150 yapıp tokatladık sağol gülüm
Onların amaç başka derken dostum bak bakalım ben kaçtane etkinliğe katılmışım senin gibi sabaha kadar bonus kovalamıyotum denk geldi baktım kuralsız hareketler var yorumumu yaptım bilip bilmeden yargılama yapma dostumYok kanka 8 kişi değil gelirse çekiliş açtı . Kupon kazanana kadar 10 kişi beğendi . Admin olsa da 10 kişiye atılacak olmasa da . Onların amaç başka . Admin olsa da Marley dağıtım yapabilir misin derdi merak etmeyin
Hak neyse onu konuşurdum ben dostum rahat ol can sıkıntısından katılıyorum bonuscu değilim önce onu bil yeterDostum konuyu takıp eden 8 kısı var sende takıp etseydin ozaman O 8 kısının içinde olsaydın bukadar kuralcı olurmuydun?
Tartışmaya gerek yokHak neyse onu konuşurdum ben dostum rahat ol can sıkıntısından katılıyorum bonuscu değilim önce onu bil yeter
Yok kardeşim tartışma yok ben tanımam etmem tartışaxak bişey yok 40 yasında adamım kimler neden tartışayım ama herkesi aynı kefeye koymaları iyi bişey değil sadece hepsi buTartışmaya gerek yok
Anladım abi eyvallahYok kardeşim tartışma yok ben tanımam etmem tartışaxak bişey yok 40 yasında adamım kimler neden tartışayım ama herkesi aynı kefeye koymaları iyi bişey değil sadece hepsi bu
Adam 150 dagiracakti 250 dagitmis oldu kupon kazaninca cekilise hak kazanan 8 kisiyede para gonderdi cekilise gerek kalmadi yani neyin kafasindasin?Bi kural varsa adminler kesinlikle onu uygularlar
Bırakın şu kahramanlık işlerini ya anca ahkam kesiyorsunuz kapat konuyu tamam uzatma daha kural dışı değilmi kardeşim sen neyin kafasındasın ? Tamam kapat konuyu boş verAdam 150 dagiracakti 250 dagitmis oldu kupon kazaninca cekilise hak kazanan 8 kisiyede para gonderdi cekilise gerek kalmadi yani neyin kafasindasin?
Var ya adamligi yasta sanip yasiyla su kadar yastayim diye ahkam kesen cahil suruleri millete akil veriyor ya sasiyor insan. Kardes degiliz bu arada o yuzden fitre verebilirim sana at payfixini gelen parayi fitre olarak aticam sana 40 yasina gelmissin adamlik gormemissin bizden gor bari!!!Bırakın şu kahramanlık işlerini ya anca ahkam kesiyorsunuz kapat konuyu tamam uzatma daha kural dışı değilmi kardeşim sen neyin kafasındasın ? Tamam kapat konuyu boş ver
Dost kapatalım konuyu gerek yokVar ya adamligi yasta sanip yasiyla su kadar yastayim diye ahkam kesen cahil suruleri millete akil veriyor ya sasiyor insan. Kardes degiliz bu arada o yuzden fitre verebilirim sana at payfixini gelen parayi fitre olarak aticam sana 40 yasina gelmissin adamlik gormemissin bizden gor bari!!!
Dost benim nazarimda bi konu zaten yok.Dost kapatalım konuyu gerek yok
Olur böyle şeyler takma kafanaDost benim nazarimda bi konu zaten yok.