Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı alibali456 / Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,690
4,943
113
Neyse adam kazanmış güzel şekilde umarım banlanmazlar tolerans olur adminlernde

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,690
4,943
113
ya söylemim sabredeyim dedim de senin çekilişte çıkmıştım 25 tl 2-3 ay oldu yollamadın. hala onaylamadımı bets10 belgelerini.
Ahahah veriyim şifreyi onaylatip cekebilirsen çok moruk kendi adına telefon faturasının sözleşmesini istiyor 500 lira çekecem diye gidip 12aylik sözleşme yapamam hiç

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,934
14,160
113
Dostum konuyu takıp eden 8 kısı var sende takıp etseydin o 8 kısının içinde olsaydın bukadar kuralcı olurmuydun?
Yok kanka 8 kişi değil gelirse çekiliş açtı . Kupon kazanana kadar 10 kişi beğendi . Admin olsa da 10 kişiye atılacak olmasa da . Onların amaç başka . Admin olsa da Marley dağıtım yapabilir misin derdi merak etmeyin

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Yok kanka 8 kişi değil gelirse çekiliş açtı . Kupon kazanana kadar 10 kişi beğendi . Admin olsa da 10 kişiye atılacak olmasa da . Onların amaç başka . Admin olsa da Marley dağıtım yapabilir misin derdi merak etmeyin
Ben baştan beri burdaydım kazanmadım ama Marley işini hakkı ile yaptı

Hizal01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
255
98
28
Onların amaç başka derken dostum bak bakalım ben kaçtane etkinliğe katılmışım senin gibi sabaha kadar bonus kovalamıyotum denk geldi baktım kuralsız hareketler var yorumumu yaptım bilip bilmeden yargılama yapma dostum

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Bi kural varsa adminler kesinlikle onu uygularlar
Adam 150 dagiracakti 250 dagitmis oldu kupon kazaninca cekilise hak kazanan 8 kisiyede para gonderdi cekilise gerek kalmadi yani neyin kafasindasin?

Hizal01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
255
98
28
Adam 150 dagiracakti 250 dagitmis oldu kupon kazaninca cekilise hak kazanan 8 kisiyede para gonderdi cekilise gerek kalmadi yani neyin kafasindasin?
Bırakın şu kahramanlık işlerini ya anca ahkam kesiyorsunuz kapat konuyu tamam uzatma daha kural dışı değilmi kardeşim sen neyin kafasındasın ? Tamam kapat konuyu boş ver

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
Bırakın şu kahramanlık işlerini ya anca ahkam kesiyorsunuz kapat konuyu tamam uzatma daha kural dışı değilmi kardeşim sen neyin kafasındasın ? Tamam kapat konuyu boş ver
Var ya adamligi yasta sanip yasiyla su kadar yastayim diye ahkam kesen cahil suruleri millete akil veriyor ya sasiyor insan. Kardes degiliz bu arada o yuzden fitre verebilirim sana at payfixini gelen parayi fitre olarak aticam sana 40 yasina gelmissin adamlik gormemissin bizden gor bari!!!

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Var ya adamligi yasta sanip yasiyla su kadar yastayim diye ahkam kesen cahil suruleri millete akil veriyor ya sasiyor insan. Kardes degiliz bu arada o yuzden fitre verebilirim sana at payfixini gelen parayi fitre olarak aticam sana 40 yasina gelmissin adamlik gormemissin bizden gor bari!!!
Dost kapatalım konuyu gerek yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...