- 2,631
- 1,101
- 113
Ölümüm bile hayırlısı erhan dostçok boş adamız vesselam keske savas cıksada sehit olup kurtulsak baska türlü çetele çok kabarık
Ölümüm bile hayırlısı erhan dostçok boş adamız vesselam keske savas cıksada sehit olup kurtulsak baska türlü çetele çok kabarık
Sen içinden geleni yap dostumSiz bilirsiniz nasıl yapalım
Neden kendini bos adam olarak görüyorsun ki reisçok boş adamız vesselam keske savas cıksada sehit olup kurtulsak baska türlü çetele çok kabarık
Arkadaşlar konuya vakıf onlar daha iyi bilirSiz bilirsiniz nasıl yapalım
Ağa şaka bı yana konu alevlenmeden arkadaş aticaksa Halledelim uzarsa canımız sıkılırO sizin tecavüzünüz dost
Knka marleyle iletişime geç kaç kişiye ne düşüyorsa o hallederSiz bilirsiniz nasıl yapalım
Valla ben sıramı savuyorum . Adminler yapsın kanka ya . 8 kişi liste olacak şimdi . 500 mesaj altı adam ben neden yokum diyecek . En güzeli adminler yapsınAğa şaka bı yana konu alevlenmeden arkadaş aticaksa Halledelim uzarsa canımız sıkılır
O konuda bile sinema yaptin dost🤣çok boş adamız vesselam keske savas cıksada sehit olup kurtulsak baska türlü çetele çok kabarık
kac yasındasın dostNeden kendini bos adam olarak görüyorsun ki reis
Valla ben sıramı savuyorum . Adminler yapsın kanka ya . 8 kişi liste olacak şimdi . 500 mesaj altı adam ben neden yokum diyecek . En güzeli adminler yapsınAğa şaka bı yana konu alevlenmeden arkadaş aticaksa Halledelim uzarsa canımız sıkılır
Gardaş ne alakası var kpon vonlayana kadar kim varsa o madem kural var kurala uycazValla ben sıramı savuyorum . Adminler yapsın kanka ya . 8 kişi liste olacak şimdi . 500 mesaj altı adam ben neden yokum diyecek . En güzeli adminler yapsın
Gardaş ne alakası var kpon vonlayana kadar kim varsa o madem kural var kurala uycazValla ben sıramı savuyorum . Adminler yapsın kanka ya . 8 kişi liste olacak şimdi . 500 mesaj altı adam ben neden yokum diyecek . En güzeli adminler yapsın
kanka sen al sarpayı yap orda bı roll takılalım ısteyene at kendı oynasınValla ben sıramı savuyorum . Adminler yapsın kanka ya . 8 kişi liste olacak şimdi . 500 mesaj altı adam ben neden yokum diyecek . En güzeli adminler yapsın
29 reiskac yasındasın dost
ÖMere kadar 8 kişi toplam neyini sabah bekleyelim.ki reisValla ben sıramı savuyorum . Adminler yapsın kanka ya . 8 kişi liste olacak şimdi . 500 mesaj altı adam ben neden yokum diyecek . En güzeli adminler yapsın
bak 30 lırayı beklıyoz burda dolumuyuz sımdı dost29 reis