Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı alibali456 / Kuponu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

TorontoRaptors

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,778
1,781
113
Dostum dağıtımı yapan arkadaşın konusunu da hiç ettirdiler :) Adam 3 kişiye 50tl'den 150tl çekilişle dağıtım yapacaktı. Kupon wonladığında çekilişe hak kazanan 8 kişi var diye adam kimseyi kırmadı 30ar liradan herkese dağıtım yaptı. Totalde 150tl dağıtacakken 240 dağıtmış oldu.
Sabah kalkıp konuyu gören adalet timsali(!) sırtlanlar sözde adalet dağıtıyorlar, neymiş olmazmış falan fistan. Üç kuruşa tenezzül edip, dağıtımdan para alanlara laf ediyorlar, sanki biz para peşinde koşuyormuşuz gibi. Sen olsan sinirlenmez misin?
Bak sen ne güzel diyorsun ilk defa sinirli görüyorum seni diye. Durduk yere sinirlenmem kolay kolay ama bu tarz kendini bilmezlere haddini bildirmek gerekiyor demek zamanı geldiğinde. Adamlığı yaşta sanıyor zavallılar, hadi onu geçtim karşısındakinin yaşını bilmeden yaşla boy ölçüştürüyorlar :D
Bu bir kişi son yazmış arkadaş o arkadaş dahil beğenen herkese gonderildiyse sıkıntı yok zaten çekiliş adminde yapsa o arkadaştan itibaren yapılacak benim anladığım o arkadaş dahil beğenen herkese göndermiş konu sahibi ?

Fukara34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,101
113
Bu bir kişi son yazmış arkadaş o arkadaş dahil beğenen herkese gonderildiyse sıkıntı yok zaten çekiliş adminde yapsa o arkadaştan itibaren yapılacak benim anladığım o arkadaş dahil beğenen herkese göndermiş konu sahibi ?
Benim beğeni düşük olduğu için alamadım sonuçta formun belli kuralları var

KARTALizma

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,929
4,883
113
5:23te kupon wonlandı dost. bu dakikaya kadar beğenip 500 mesaj şartı uyan herkese gönderdi arkadaş.

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
27,804
27,140
113
Bir gün girmedik ortalık yine karışmış aw
Dağıtımı @erhanbey22 dost mu yaptı ondan mi bu gerginlik 🤣

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,380
5,981
113
güzel kazanç tebrik ederim dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...