- 7,929
- 4,883
- 113
Beklemede kupon açıp kazanalım dost, böyle sırtlanlara para yok bundan sonraDost konu kapandı dert yok kazanmaya devam
Beklemede kupon açıp kazanalım dost, böyle sırtlanlara para yok bundan sonraDost konu kapandı dert yok kazanmaya devam
Bu bir kişi son yazmış arkadaş o arkadaş dahil beğenen herkese gonderildiyse sıkıntı yok zaten çekiliş adminde yapsa o arkadaştan itibaren yapılacak benim anladığım o arkadaş dahil beğenen herkese göndermiş konu sahibi ?Dostum dağıtımı yapan arkadaşın konusunu da hiç ettirdiler Adam 3 kişiye 50tl'den 150tl çekilişle dağıtım yapacaktı. Kupon wonladığında çekilişe hak kazanan 8 kişi var diye adam kimseyi kırmadı 30ar liradan herkese dağıtım yaptı. Totalde 150tl dağıtacakken 240 dağıtmış oldu.
Sabah kalkıp konuyu gören adalet timsali(!) sırtlanlar sözde adalet dağıtıyorlar, neymiş olmazmış falan fistan. Üç kuruşa tenezzül edip, dağıtımdan para alanlara laf ediyorlar, sanki biz para peşinde koşuyormuşuz gibi. Sen olsan sinirlenmez misin?
Bak sen ne güzel diyorsun ilk defa sinirli görüyorum seni diye. Durduk yere sinirlenmem kolay kolay ama bu tarz kendini bilmezlere haddini bildirmek gerekiyor demek zamanı geldiğinde. Adamlığı yaşta sanıyor zavallılar, hadi onu geçtim karşısındakinin yaşını bilmeden yaşla boy ölçüştürüyorlar
Dost sonunda forumumuzda güzel bir dostumuz yüklü bir para alsın mutlu olalım artımBeklemede kupon açıp kazanalım dost, böyle sırtlanlara para yok bundan sonra
Benim beğeni düşük olduğu için alamadım sonuçta formun belli kuralları varBu bir kişi son yazmış arkadaş o arkadaş dahil beğenen herkese gonderildiyse sıkıntı yok zaten çekiliş adminde yapsa o arkadaştan itibaren yapılacak benim anladığım o arkadaş dahil beğenen herkese göndermiş konu sahibi ?
500 mesaj kuralı var zaten 500 mesaj altında olanlar çekilişe katılamıyor.Benim beğeni düşük olduğu için alamadım sonuçta formun belli kuralları var
5:23te kupon wonlandı dost. bu dakikaya kadar beğenip 500 mesaj şartı uyan herkese gönderdi arkadaş.Bu bir kişi son yazmış arkadaş o arkadaş dahil beğenen herkese gonderildiyse sıkıntı yok zaten çekiliş adminde yapsa o arkadaştan itibaren yapılacak benim anladığım o arkadaş dahil beğenen herkese göndermiş konu sahibi ?
O zaman bi sıkıntı yok5:23te kupon wonlandı dost. bu dakikaya kadar beğenip 500 mesaj şartı uyan herkese gönderdi arkadaş.
Çok sevindim kanka güle güle harcaAlicimin 25 uğurlu geldi 150 yapıp tokatladık sağol gülüm
Biliyorum forum üye olduğumda ilk baktığım kurallar oldu500 mesaj kuralı var zaten 500 mesaj altında olanlar çekilişe katılamıyor.