- 3,199
- 1,482
- 113
Faizci sahtekar senii milleti 100 100 carpan adammi diyor bunu bana karaktersiz seniSahtekar sen kumara karakterini kaptırmış birisin birde utanmadan başkalarına akilmi veriyorsun rezil herif
Faizci sahtekar senii milleti 100 100 carpan adammi diyor bunu bana karaktersiz seniSahtekar sen kumara karakterini kaptırmış birisin birde utanmadan başkalarına akilmi veriyorsun rezil herif
Sahtekar sen para için kendini satarsın yakında aç kalınca seni komple satın alıp sitedeki abazalara pazarlayacagimFaizci sahtekar senii milleti 100 100 carpan adammi diyor bunu bana karaktersiz seni
Seni sahtekar faizci seni zenginden alip fakire verdim nasilda koydum cocugu ama sana 🫦Sahtekar sen para için kendini satarsın yakında aç kalınca seni komple satın alıp sitedeki abazalara pazarlayacagim
Sana 🖕 100 tl 🫦Sahtekar sen para için kendini satarsın yakında aç kalınca seni komple satın alıp sitedeki abazalara pazarlayacagim
Dediğim gibi seni yakında komple alacağım ve pazarlayacagim seniSeni sahtekar faizci seni zenginden alip fakire verdim nasilda koydum cocugu ama sana 🫦
😘 Zengin tokatlayan benim adım beni tanııDediğim gibi seni yakında komple alacağım ve pazarlayacagim seni
Bir küpe bu ama altın mi değil mi bilmiyorum genelde ayar üstünde olur
AynenBugün tüm kuyumcular kapalı başkan.
5 veya6 bin yapar o
Hidroklorikasite yatir erirse altındır erimezse de onun amk nasıl erimesingercek olup olmadigini nasil anlariz ne test yapmamiz gerek
Kuyumcuya götür bozdur kral ne ugrasiyon ordanda payfixe at bak keyfine
hristo dedinde aklıma geldi kuryelik yaptığımda görmüştüm etilerde fenerli hıristo diye bir sokak var arkadaşıma resmini atmıştım bak bu fenerli hır istiyor sende istermisin diyeKardeşim 14 ayar pekmez suyuna batırılmış demir bu değerlidir kapalı çarşıda Hristo amca var ona git
Kanka altın bu tipinden anlarım 17 yaşında bende bulmuştum 7 gram geldi 1800 TL ye bozduydum