Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Arkeoloji Bölümü Hakkında Düşünceleriniz

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,221
1,514
113
Az çok profilimi anladınız sirf ortam takilmaca ama tavsiyelerinize açığım ona göre tercih yapacam

Sus2dkka

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
213
94
28
Benimde yakın arkadaşım okudu çocuğa mezarcı diyorum, mezarları açıp araştırma neyim yapıyorlar..Bence okuma kardeşim çer-çöp bölüm..Sağlık alanında bir bölüm oku

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,221
1,514
113
Kuranı kerimi bilirsen osmanlica kolay gelir benim hatimim var yapilir

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,221
1,514
113
Sağlık bölümleri de baktım beceremem diye düşünüyorum sağlık lisesi okuyan becerir anca odyometri optisyenlik var yapilirmi:))

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,221
1,514
113
Sağlık bölümleri de baktım beceremem diye düşünüyorum sağlık lisesi okuyan becerir anca odyometri optisyenlik var yapilirmi:))

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,221
1,514
113
Bir bölümde karar kılalım puanına göre tarih ve arkeoloji 2 yıllık size bıraktım:)

goksoy0107

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,489
1,636
113
Kardeşim ben inşaat teknikerliğini bitirdim öneririm sanada mühendisliğe yükseltme şansında var ama bence hiç gerek yok ben severek yapıyorum işimi gerisi sana kalmış

Khiron55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,221
1,514
113
Kardeşim ben inşaat teknikerliğini bitirdim öneririm sanada mühendisliğe yükseltme şansında var ama bence hiç gerek yok ben severek yapıyorum işimi gerisi sana kalmış
Üstad sözel cikisliyim AÖF işletme 4 yıllık işletme bitirdim bu 2. Üni olcak birazda takilmaca muhtemelen sağlıktan bir bolim sececem