- 28,097
- 27,336
- 113
Helal dost boşuna mor yapmadık seniHahhaa dedim dep atar diye tebrikler dost
Helal dost boşuna mor yapmadık seniHahhaa dedim dep atar diye tebrikler dost
EsselaaaaaaGoooooooooooooooooooooooooool be
Nasıl mor olunuyoHelal dost boşuna mor yapmadık seni
Misafir geldi derkenReco sitedeki bakiyene bak sen Recebim benim
Parayla oynuyon farkındayım yoksa şimdiye çoktan wonlatmistinHangısı bakem
Yav Birak dost dm yi son gorulmeyi kapat arslani hastaneye kaldırdık deriz 2 gün sonra gelirsinBeyler roll tamamdır. Şimdi çekim veriyorum. @Novasky dostun etiket attığı kişiler bana payfix atsin. Son aldığım kuponuda 3 4 kişiye atıcam. Ufak tefek eksikler olabilir herkese yardımcı olmak için. Herkes hakkını helal etsin kimsenin hakkına girmeyelim
Emeğine sağlık dostBeyler roll tamamdır. Şimdi çekim veriyorum. @Novasky dostun etiket attığı kişiler bana payfix atsin. Son aldığım kuponuda 3 4 kişiye atıcam. Ufak tefek eksikler olabilir herkese yardımcı olmak için. Herkes hakkını helal etsin kimsenin hakkına girmeyelim
Kendi kendine oldu ben yeşil olmak istiyorum dost 😊Helal dost boşuna mor yapmadık seni
Kesene bereket efendim yine beklerizBeyler roll tamamdır. Şimdi çekim veriyorum. @Novasky dostun etiket attığı kişiler bana payfix atsin. Son aldığım kuponuda 3 4 kişiye atıcam. Ufak tefek eksikler olabilir herkese yardımcı olmak için. Herkes hakkını helal etsin kimsenin hakkına girmeyelim
Eyt çıktıysa otomatik oluyonNasıl mor olunuyo
Yaşım tutmuyoEyt çıktıysa otomatik oluyon
Yeşiller zengin dostKendi kendine oldu ben yeşil olmak istiyorum dost 😊
Yaşıyo bu hayatı awArkadaşlar doluşmayın önce ben Bi atıyım Yaşım küçük sütümü içip uyuycm sağolun :\
Kesene bereket efendim yine beklerizTebrikler Dost Emegine Saglık