Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Arslnnnnn/ Kasa 150 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,059
10,632
113
Beyler roll tamamdır. Şimdi çekim veriyorum. @Novasky dostun etiket attığı kişiler bana payfix atsin. Son aldığım kuponuda 3 4 kişiye atıcam. Ufak tefek eksikler olabilir herkese yardımcı olmak için. Herkes hakkını helal etsin kimsenin hakkına girmeyelim

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Beyler roll tamamdır. Şimdi çekim veriyorum. @Novasky dostun etiket attığı kişiler bana payfix atsin. Son aldığım kuponuda 3 4 kişiye atıcam. Ufak tefek eksikler olabilir herkese yardımcı olmak için. Herkes hakkını helal etsin kimsenin hakkına girmeyelim
Yav Birak dost dm yi son gorulmeyi kapat arslani hastaneye kaldırdık deriz 2 gün sonra gelirsin

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,508
25,130
113
Kesene bereket efendim yine bekleriz

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Bugünde içim rahat uyurum bu sevaplar bizi sirattan geçirmeye yeter

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
60,065
27,247
113
Arkadaşlar doluşmayın önce ben Bi atıyım Yaşım küçük sütümü içip uyuycm sağolun :\

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...