iKardeşim asgari ücrete niye takılıyorsunuz kendinizi geliştirin daha fazla kazanın. Asgari ücret ne kadar yükselirse sizin alım gücünüz o kadar düşecek. Yani bir faydası olmayacak. Bugün asgari ücret 4000 tl olsa aldığınız ekmek 2,5 tl olacak en basitinden örnek verirsek eğer. Aldığınız ürünlerin hizmetlerin fiyatı 2 katına çıkacak. Bunun kime faydası var?
Turkiyenin durumu ortada, senin veya benim bunu düzeltmeye gücümüz yok. Asgari ücretin 300-500 yükselmesini beklemek yerine kendimizi kurtarmaya bakalım diyorum.i
Bu işsizlikte üretimsizlikte neyi geliştiricen.Yılsonu gelirken enflasyonu düşük göstermek için adamlar merkez bankası başkanını görevden alıp enflasyonu rakamlarda düşürdü. Ayrıca herkes kendini geliştiriyor baksana buraya çoğu borçtan dolayı Yada alkol veya sigara parası için burda. Boş boş akıl vereceğine sen kendini geliştirde biraz daha ekonomik konuş. Türkiye de 28 milyon kişi asgari ücret veya altı ile çalışıyor. Tuzun Kuru olabilir ama geniş bak biraz. Enflasyon düşmedikçe üretim artmadıkça işsizlik azalmadıkça daha çookk asgarî ücrete bel başlayacağız.
Tembel kesime bunu anlatamazsin arkadas.Turkiyenin durumu ortada, senin veya benim bunu düzeltmeye gücümüz yok. Asgari ücretin 300-500 yükselmesini beklemek yerine kendimizi kurtarmaya bakalım diyorum.
eger sen eskı elemanı kayırır yenıyı ezmeye calısırsan tabıkı adamkaytarır kendı adıma konusuyorumasgerı ucretle çalısıyorum guzel hızlı temız çalısırım bır kısı dıyemez bu adam kaytarıyo ama su var bır ınsan nekadar ıyı calısırsa okadar çok .... lar o yuzden bu devırde az çalısıp çok kazanacan asgerı ucrete gelınce verırsede ekımeee vermessede kasıma ddTembel kesime bunu anlatamazsin arkadas.
Isi ogrenmek yerine sorumluluk almak yerine paydos saati gelsin diye dakika sayan insanlar var.Yük altina girmeden olmuyor
Ama bir sorun var asgari ucret gramla artarken faturalar kiloyla artiyorKardeşim asgari ücrete niye takılıyorsunuz kendinizi geliştirin daha fazla kazanın. Asgari ücret ne kadar yükselirse sizin alım gücünüz o kadar düşecek. Yani bir faydası olmayacak. Bugün asgari ücret 4000 tl olsa aldığınız ekmek 2,5 tl olacak en basitinden örnek verirsek eğer. Aldığınız ürünlerin hizmetlerin fiyatı 2 katına çıkacak. Bunun kime faydası var?
adam yemek molasını kısaltıs cay molasını kaldırmıs nerde bu devlet ıncelemecıler denetlemecıler herkez bırbırının çanagını yalıyo olan garıbana oluyoeger sen eskı elemanı kayırır yenıyı ezmeye calısırsan tabıkı adamkaytarır kendı adıma konusuyorumasgerı ucretle çalısıyorum guzel hızlı temız çalısırım bır kısı dıyemez bu adam kaytarıyo ama su var bır ınsan nekadar ıyı calısırsa okadar çok .... lar o yuzden bu devırde az çalısıp çok kazanacan asgerı ucrete gelınce verırsede ekımeee vermessede kasıma dd
Mevzu baska biz 100 kisi ile calisiyoruz 1 tane asgari ucretle calisan elemanimiz yokadam yemek molasını kısaltıs cay molasını kaldırmıs nerde bu devlet ıncelemecıler denetlemecıler herkez bırbırının çanagını yalıyo olan garıbana oluyo