BırakBeyler millete kendini geliştirme tavsiyesi vermeden evvel; yeni başlayan öğretmenlerin, mühendislerin, avukatların Suriyeli hamal seviyesinde çalıştığı yerde yaşadığınızın farkına varın da ona göre insanlardan çalışma azmi bekleyin.
BırakBeyler millete kendini geliştirme tavsiyesi vermeden evvel; yeni başlayan öğretmenlerin, mühendislerin, avukatların Suriyeli hamal seviyesinde çalıştığı yerde yaşadığınızın farkına varın da ona göre insanlardan çalışma azmi bekleyin.
Önce sen
Tmm ben bıraktımÖnce sen
yok eskısehırde gel fabırkaya gır adam kafasına göre yasa cıkarmıs denetlemecı gelıyo adam bızı göruyo bu ıs ınsan gucuyle olmazama nıye yapıyon kım sana bu ısı yap dedı demıyo o demıyoya bende ınadına lafı sokuyom nıye bosa gelıp ayagınıızı yoruyonuz bu ıs ınsan ısımı dıye ben ona soruyomsonra patronla kavga ustayla bagrısma olaylar olaylarMevzu baska biz 100 kisi ile calisiyoruz 1 tane asgari ucretle calisan elemanimiz yok
Abicim Istanbul'un nufusu neden 20 milyon saniyorsun.yok eskısehırde gel fabırkaya gır adam kafasına göre yasa cıkarmıs denetlemecı gelıyo adam bızı göruyo bu ıs ınsan gucuyle olmazama nıye yapıyon kım sana bu ısı yap dedı demıyo o demıyoya bende ınadına lafı sokuyom nıye bosa gelıp ayagınıızı yoruyonuz bu ıs ınsan ısımı dıye ben ona soruyomsonra patronla kavga ustayla bagrısma olaylar olaylar
aynen kardesım katılıyorum hakkımız olmayan hayata bızı mahkum bırakıyolar kımsenınde cokta gozu yok ama nasıp ısteDünyanın yazılı olmayan bir kanunu ve sistemi var 6 milyar yasayanim ondugu dunyada 1 milyonun rahat yasamasi icin geri kalan 5milyar 900 milyon insan köle gibi calisir bu sayinin icinde yuksek maas alan prof doktoru da ekle cöpten ekmek toplayani da hic farketmiyor sistemi o kadar guzel oturtmuşlar ki (bunun en başinı din cekiyor) kimse engel olamiyor bu duruma
nasıl kendımızı kurtaracaz var mı bı fikrn bariTurkiyenin durumu ortada, senin veya benim bunu düzeltmeye gücümüz yok. Asgari ücretin 300-500 yükselmesini beklemek yerine kendimizi kurtarmaya bakalım diyorum.
Yahu zaten asgari ucrete zam yapanla diger taraftan ihtiyac olan urunlere zam yapanlar ayni kisiler Zam yapabilme sarti ile asgari ucrete zam yapiyorlaraskeri ücrete bır yapıp dıger yandan 10 alıyolar
Göçnasıl kendımızı kurtaracaz var mı bı fikrn bari
Hacı savaşın ne demek olduğunu gerçekten bilseydin böyle konuşmazdinYeter artık cıkarsın lar su savası kurtulak gidek nüfus da azalır bari geriye kalanlar rahat yaşaşın
Dostum zaten perişan haldeyiz en azından stres atarız artık insanlar birbirlerinle konusmuyor korkuyor herkes bunalımda maddi manevi sıkıntılar bu durum böylr devam etmez söyleyeyim İnsanız sabır kalmadı artıkHacı savaşın ne demek olduğunu gerçekten bilseydin böyle konuşmazdin
Çalıştır çalıştır sonra sosyal haklarını sağlama yazıkadam yemek molasını kısaltıs cay molasını kaldırmıs nerde bu devlet ıncelemecıler denetlemecıler herkez bırbırının çanagını yalıyo olan garıbana oluyo
Batırdılar herkesi bu kadar kendi milletine düşman olur mu bu insanlarbugun dgalgaz faturasi geldi hala kendime gelemedimm %60zammm