- 1,284
- 537
- 113
Millet bonus arıyor ...sene 1999 un konusunu hortlatsa hakli😀
sürekli eski konu hortlattığı yüzünden ban yiyen üyeler var dikkat et yasak normaldeGeziniyordum dost . 1 2 konu hortlattım. Ne çok üye varmış ne çok zaman geçmiş . Nostalji yapalım dedim
Biraz muhabbet olsun diye hortlattım. Sıkıntı olursa Shellac uyarır zaten. Kötü niyetim yok dost. Özlem duyduk biraz geçmişesürekli eski konu hortlattığı yüzünden ban yiyen üyeler var dikkat et yasak normalde
geçmiş değil ki bu 2019 daha esas kumar 2011-2015 arası dönüyordu o zamanlara özlem duyuyorum sadeceBiraz muhabbet olsun diye hortlattım. Sıkıntı olursa Shellac uyarır zaten. Kötü niyetim yok dost. Özlem duyduk biraz geçmişe
Yakın geçmişi bile özlüyoruz dost..geçmiş değil ki bu 2019 daha esas kumar 2011-2015 arası dönüyordu o zamanlara özlem duyuyorum sadece
İyi yapmışsın en azından çekim paylaşla hortlatmadın dost eskiler iyidi ama önümüze bakacazKonuyu hortlattım maziye gidelim biraz
Bak buna patladım işte 🤣🤣🤣Eski üyelerin konusmaları ne kadar kibar ağırbaşlı efendi bizde brentford ile efsanenin donemine denk geldik aq
Şu etkinlik konusu varmış reis daha eski olan 🤣 🤣10 tl mutlu olan 20 spin ile heyecanlanan insanlardan canavarlara dönüşmüşüz. Bunu farkettim
Neler neler reis
Konuyu görüp katılamadım diye üzülenler olur şimdiNeler neler reis
Önyargılı cahilin tekisin yazılan her şeyi yanlış anlayabilecek bir kafa yapin var uza git allahindan bile bulmaBiraz muhabbet olsun diye hortlattım. Sıkıntı olursa Shellac uyarır zaten. Kötü niyetim yok dost. Özlem duyduk biraz geçmişe
Hey gidi brentford görseydi duygulanırdı
Ya bi uza birader. Rahatsız oluyorsan yoksay geç.Önyargılı cahilin tekisin yazılan her şeyi yanlış anlayabilecek bir kafa yapin var uza git allahindan bile bulma
Ah ulan... ozledim o yılları para paraydı. Kumardan omrum boyunca en yüksek kazandığım yıllardı o zamanın 200 bin lirası şimdi ki dönemin 20 milyonu ah ah.. nerde o yıllar... parlement 13 liraydıAsgari ücret 2300 ken vay be . Yıllar ne çabuk geçmiş
Boşver kanka bunlari ,kuru ekmek soğandan yanmış ampulleriYa bi uza birader. Rahatsız oluyorsan yoksay geç.
Sen rahatsız oluyosan yoksay geç “bilader“ verme cevap falan!Ya bi uza birader. Rahatsız oluyorsan yoksay geç.
Adamsın PenguiBoşver kanka bunlari ,kuru ekmek doğandan yanmış ampulleri