- 2,001
- 451
- 83
Sadece Suriyelilerin yüzünden mi sanıyorsun bu olanlarıÇalışmadığım için kafama takmıyorum çalışanları taktıkları yok ki sadece kendilerini düşünüyorlar.İşverene kalsa maaş vermeyecek
Suriyeliler yüzünden milletimiz aç ve işsiz
Sadece Suriyelilerin yüzünden mi sanıyorsun bu olanlarıÇalışmadığım için kafama takmıyorum çalışanları taktıkları yok ki sadece kendilerini düşünüyorlar.İşverene kalsa maaş vermeyecek
Suriyeliler yüzünden milletimiz aç ve işsiz
Mars ve Trbet yüzünden..Sadece Suriyelilerin yüzünden mi sanıyorsun bu olanları
Mars ve Trbet yüzünden..
Bir sürü var sadece Suriyeli değil ki biz boşu boşuna Suriye yi temizliyoruz boşu boşuna askerlerimiz şehit oluyor temizlense de Suriye bunlar geri dönmeyecek. Nasıl olsa Türkiye bakıyor onlaraSadece Suriyelilerin yüzünden mi sanıyorsun bu olanları
İş bulursam asgari ücretin 2500 olmasını isterim gecinemiyiruz2020 yılının asgari ücret zammı Yarın açıklanacak.
Çok şükür güle güle harca2324 TL hayirli olsun.
İş bulamıyorum ki çalışmıyorum sadece forumda etkinlik olursa katılıyorum o da çıkmıyor bana şansıma tüküreyim vallahaÇok şükür güle güle harca
Kafa mi güzel kankaAsgari ücret 2300 ken vay be . Yıllar ne çabuk geçmiş
İşine bak. Rahatsız oluyorsan . Şikayet butonu ordaKafa mi güzel kanka
Konuyu nereden buldun 😂Asgari ücret 2300 ken vay be . Yıllar ne çabuk geçmiş
Geziniyordum dost . 1 2 konu hortlattım. Ne çok üye varmış ne çok zaman geçmiş . Nostalji yapalım dedimKonuyu nereden buldun 😂
Hemde nasıl o seneye gidebilsem keşkeAsgari ücret 2300 ken vay be . Yıllar ne çabuk geçmiş
Konuyu hortlattım maziye gidelim birazHemde nasıl o seneye gidebilsem keşke