- 8,325
- 4,838
- 113
Bende 2 tane yedım ceza 1 tanesını iptal ettirdim dılekceyle zamanasımıMeslek avukatlik mi dost
Bende 2 tane yedım ceza 1 tanesını iptal ettirdim dılekceyle zamanasımıMeslek avukatlik mi dost
Kardeş onla bu aynı seymi sen bugun ceza yediysen bundan önceki işlemlere ceza yemezsin itiraz hakkın olur ama bugun sonrakı işlemlerden yersen katlanarak geliyo cezaYazarlar reıs rahat ol her havale gıden gelen yakalanırsan hepsine ayrı ceza var ıdarı para cezası bu sen sıgara yasak 10 farklı yerde yakalanırsan 1 ceza mı gelıyor!
Bu vergi cezası olarak yansımıyor mu sana dostO zamanın işlemleri hep kanka gösterdiler o gün bilgisayarda bütün paribu btctürk işlemlerini
Hee anladim sükür simidye kadar bisye olmadi insallah olmaz dhaaBende 2 tane yedım ceza 1 tanesını iptal ettirdim dılekceyle zamanasımı
Isde onu diyorum 2017 den yakalandik nerdeyse 8 sene oldu o arads dunyanin islemini yaptim illa tekrsr gelecekHer işlemin için ayrı ayrı ceza yazamazlar bugun ceza yediysen bugunden onceki diger işlemlere tekrar ceza yazamazlar bugunden sonrakilere yazabilirler anca
Aynen idari ceza işteBu vergi cezası olarak yansımıyor mu sana dost
Ödeyip ödememe ayrı konu ama ödenmese bile sicile etkisi yok. Faiz uygulanıyor mu emin değilimAynen idari ceza işte
Evet aynı şey ıdarı para cezası bu nıye oncekı işleme ceza yemıyorsun hepsı ayrı ayrı sucKardeş onla bu aynı seymi sen bugun ceza yediysen bundan önceki işlemlere ceza yemezsin itiraz hakkın olur ama bugun sonrakı işlemlerden yersen katlanarak geliyo ceza
Şapşapım son durum ne²Aynen idari ceza işte
Yaw trafik cezası gibi mantık işte idari ceza yaÖdeyip ödememe ayrı konu ama ödenmese bile sicile etkisi yok. Faiz uygulanıyor mu emin değilim
Dost 12k devlete bağış 🤣Şapşapım son durum ne²
Neden paribu yada BTC Türk kullanıyorsunuz binance yada cüzdan kullanmak daha mantıklı değilmiYaw trafik cezası gibi mantık işte idari ceza ya
İtiraz konusunu araştır ödemezsin boş yere. Ama ben sanmıyorum itiraza cezanın düşeceğiniYaw trafik cezası gibi mantık işte idari ceza ya
Aynen oyuna getirmiş komser arkadaşı küçük miktarı deyince bakalım oynadığını itiraf edecek mi diye buda etmiş nanayı yedisenı kandırmışlar 600-700 dıye oyle bı kanun yok senden ıtıraf almışlar resmen bugunku tutardan ceza gelıcek pazartesı e devletıne bakınca anlıcaksın
O zaman hakim değildik dost bu kadarNeden paribu yada BTC Türk kullanıyorsunuz binance yada cüzdan kullanmak daha mantıklı değilmi
Harbimi vay arkadas ya garibana oluyor olan ya agacmDost 12k devlete bağış 🤣
Ne nanayı yedim olum 12k erken ödemeyle 8 e geliyor zaten bi kupona 10-15 atıyoruz koymaz ama itiraz edicem 🤣Aynen oyuna getirmiş konser arkadaşı küçük miktarı deyince bakalım oynadığını itiraf edecek mi diye buda etmiş nanayı yedi
Para lazım dost yakıt lazım arabalaraHarbimi vay arkadas ya garibana oluyor olan ya agacm
Öyle öyle aga nezamana kadar ödemen lazımPara lazım dost yakıt lazım arabalara