- 5,842
- 5,849
- 113
Bilmiyom ki dost metin dostumuz emsal karar attı onla dilekçe verip itiraz edicemÖyle öyle aga nezamana kadar ödemen lazım
Bilmiyom ki dost metin dostumuz emsal karar attı onla dilekçe verip itiraz edicemÖyle öyle aga nezamana kadar ödemen lazım
3 doğruyu götüren tek yanlış gibisin ulan AntepliAynen oyuna getirmiş komser arkadaşı küçük miktarı deyince bakalım oynadığını itiraf edecek mi diye buda etmiş nanayı yedi
@Metings1905 metoooo yapıyon iddianame sporunu sayın savcımBilmiyom ki dost metin dostumuz emsal karar attı onla dilekçe verip itiraz edicem
Yasıyonmu sen aga3 doğruyu götüren tek yanlış gibisin ulan Antepli
Olm bu tutarı çpüp başıma koyarım yan birimdeki adam 2022 işlemine 38k yedi daha demin3 doğruyu götüren tek yanlış gibisin ulan Antepli
HADİ bakalım aga hayırlısıBilmiyom ki dost metin dostumuz emsal karar attı onla dilekçe verip itiraz edicem
Biz hayattayiz şükür agaYasıyonmu sen aga
Bizde yasamaya calısıyoz agacmBiz hayattayiz şükür aga
Kanka bunlar paribu ve btc sadece değil mi. Havaleye girecekler bende yiyeceğim büyük ihtimal 2 sene totali 2.3 mOlm bu tutarı çpüp başıma koyarım yan birimdeki adam 2022 işlemine 38k yedi daha demin
Cezayı yazan kaymakamın insafına kalmıs yazıyor basıyor kaşeyıOlm bu tutarı çpüp başıma koyarım yan birimdeki adam 2022 işlemine 38k yedi daha demin
Öyle aga olduğu kadar olmadığı kader demişlerBizde yasamaya calısıyoz agacm
Ceza yıyenler böle gelsın@Metings1905 metoooo yapıyon iddianame sporunu sayın savcım
Aynen öle tekel alim tad tuz yok beÖyle aga olduğu kadar olmadığı kader demişler
Metoo cogunu çişe gönderirsin agacım denetime😁😁😁😁Ceza yıyenler böle gelsın
Bak bu iyimiş artık böyle olacam3 doğruyu götüren tek yanlış gibisin ulan Antepli
Senin de mi aynı paribu muhabbetiBugünde ben yedim ceza ifade den geliyirum şimdi 😳
Kaç kuruş?Bugünde ben yedim ceza ifade den geliyirum şimdi 😳