- 13,423
- 15,464
- 113
Stok yaptım zamdan önce bol bol iciom : )))cayı olan ıcıyo alicim bizde yok 1 haftadır
Stok yaptım zamdan önce bol bol iciom : )))cayı olan ıcıyo alicim bizde yok 1 haftadır
Ne maci o voleybolsa yine site site basketde aramiyim15 dk sonra
Onlarin zamminin ag vallahi az kaldi belediye meydanina cikip ustume benzini dokucemO değil sigaraya yine 3 4 tl zam var sikerim aq tütüne dönücem.geri ghnde 2 paket sigara içioz 60 60 zoruma gidio
Rugby bromNe maci o voleybolsa yine site site basketde aramiyim
Bugün tekele gittim 3 paket istedim 1 den fazla veremioz dedi aq dilleri stok yapio zam a kadar ne saklasak.kar hesabı müslüman ülkede müslüman müslüman i s...Onlarin zamminin ag vallahi az kaldi belediye meydanina cikip ustume benzini dokucem
Onlar cvbini alip gittiler 😉2 gündür takip ediyorum gerçekten insanlar 25 TL için 50 TL için yapmadigi şey kalmıyor adam kupon paylaşıyor karşılık bekleyerek takip ediyorsanız etmeyin arkadaşlar
Sende 3 bakkala gitseydin bro 😁Bugün tekele gittim 3 paket istedim 1 den fazla veremioz dedi aq dilleri stok yapio zam a kadar ne saklasak.kar hesabı müslüman ülkede müslüman müslüman i s...
s... son kısmı kesme kardo ne güzel saplıyon zaten yaw 😂 😂Bugün tekele gittim 3 paket istedim 1 den fazla veremioz dedi aq dilleri stok yapio zam a kadar ne saklasak.kar hesabı müslüman ülkede müslüman müslüman i s...
Varya bu ülkede hiç hukumete kizmican bu fiyatlar böyleyse tek sorumlusu büyük marker zincirleri sahipleri ve bizim aç gözlü insanımız.s... son kısmı kesme kardo ne güzel saplıyon zaten yaw 😂 😂
Ortam musagit değil bro : ))s... son kısmı kesme kardo ne güzel saplıyon zaten yaw 😂 😂
Hökümet daha ne yapsın brom yawVarya bu ülkede hiç hukumete kizmican bu fiyatlar böyleyse tek sorumlusu büyük marker zincirleri sahipleri ve bizim aç gözlü insanımız.
Çaykur tiryaki içerim ben yıllardır a101 de 59 tl 1 kilo şok market de 46 .
Hükûmet ne yapsın fırsatçı şerefsiz cok
Dediğim tenise bassana canlıdan mis gibi15 dk sonra
Hükümete kızmamak😁ötv kdv derken bu zamlar geliyor kardeşim..sigara kâr oranı market tekel fark etmez 25 50 kuruş falandır 😉Varya bu ülkede hiç hukumete kizmican bu fiyatlar böyleyse tek sorumlusu büyük marker zincirleri sahipleri ve bizim aç gözlü insanımız.
Çaykur tiryaki içerim ben yıllardır a101 de 59 tl 1 kilo şok market de 46 .
Hükûmet ne yapsın fırsatçı şerefsiz cok
Gece tenis sıkıntı dostDediğim tenise bassana canlıdan mis gibi
Orani dusmus.bol ssnsTekli de aldık bakalım 🙄
Fazlada aynı maça zorlama basur yapar sıçamazsın : )))Tekli de aldık bakalım 🙄
😁😁😁😁😁Fazlada aynı maça zorlama basur yapar sıçamazsın : )))