Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,423
15,464
113
O değil sigaraya yine 3 4 tl zam var sikerim aq tütüne dönücem.geri ghnde 2 paket sigara içioz 60 60 zoruma gidio

Halo19033

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,143
604
113
2 gündür takip ediyorum gerçekten insanlar 25 TL için 50 TL için yapmadigi şey kalmıyor adam kupon paylaşıyor karşılık bekleyerek takip ediyorsanız etmeyin arkadaşlar

Loverman

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
226
43
Bugün tekele gittim 3 paket istedim 1 den fazla veremioz dedi aq dilleri stok yapio zam a kadar ne saklasak.kar hesabı müslüman ülkede müslüman müslüman i s...
s... son kısmı kesme kardo ne güzel saplıyon zaten yaw 😂 😂

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,423
15,464
113
s... son kısmı kesme kardo ne güzel saplıyon zaten yaw 😂 😂
Varya bu ülkede hiç hukumete kizmican bu fiyatlar böyleyse tek sorumlusu büyük marker zincirleri sahipleri ve bizim aç gözlü insanımız.
Çaykur tiryaki içerim ben yıllardır a101 de 59 tl 1 kilo şok market de 46 .
Hükûmet ne yapsın fırsatçı şerefsiz cok

Loverman

🅹🅰🅲🅺🅿🅾🆃
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
240
226
43
Varya bu ülkede hiç hukumete kizmican bu fiyatlar böyleyse tek sorumlusu büyük marker zincirleri sahipleri ve bizim aç gözlü insanımız.
Hökümet daha ne yapsın brom yaw
kaç gündür bunu düşünüyoruz.. 😂 😂

doffy16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
729
113
Hükümete kızmamak😁ötv kdv derken bu zamlar geliyor kardeşim..sigara kâr oranı market tekel fark etmez 25 50 kuruş falandır 😉