- 95,674
- 51,473
- 113
Neyse bundada vardir bu hayir.
Allah şifa versin dostumHadi beyler herkese Allah rahatlik versin.yarin onemli bir sonuc alcam hastaneden dualarinizi beklerim .gorusuruz
Hayirlisi olsun kardes umarim istedigin sonuc cikar.iyi gecelerHadi beyler herkese Allah rahatlik versin.yarin onemli bir sonuc alcam hastaneden dualarinizi beklerim .gorusuruz
Aeo reisHadi beyler herkese Allah rahatlik versin.yarin onemli bir sonuc alcam hastaneden dualarinizi beklerim .gorusuruz
hayırlı haberler ve geçmiş olsunHadi beyler herkese Allah rahatlik versin.yarin onemli bir sonuc alcam hastaneden dualarinizi beklerim .gorusuruz
Kardes sen benim dmyi engellemmissin galiba yada ipleyip dmye cvp yazmiyorsun.bana payfixini atarmisin dmden yada ibanini. @Baikal1Aeo reis
Noldu brom yargı mı dagition : )))Kardes sen benim dmyi engellemmissin galiba yada ipleyip dmye cvp yazmiyorsun.bana payfixini atarmisin dmden yada ibanini. @Baikal1
Yok abi dm kapadım tüm demelleri sildim konuşmadan ayrıldım temizlik yaptım atayım sana dmKardes sen benim dmyi engellemmissin galiba yada ipleyip dmye cvp yazmiyorsun.bana payfixini atarmisin dmden yada ibanini. @Baikal1
Yok be bro arkadas 2 kere para atti parasini geri atim burnuma kotu kokular geldi.adama dm atiyoz ipleyip cvp yazmiyor kendimi oralara dusurmem ben.belliki bi ynlis anlasilma olmus ama gerek yok aciklamayada gerk yok benim yasim 38 bazi arkadaslara davrandigi gibi davranamaz bana.atsin payfixini gonderim parasini kotu bi muameleye maruz kaldim rahatsiz oldum hepsi bu.bi sorun yok yaniNoldu brom yargı mı dagition : )))
At bana dm kardes varolYok abi dm kapadım tüm demelleri sildim konuşmadan ayrıldım temizlik yaptım atayım sana dm
Yok bro baikal iyi bir gence benzio görmemiş dm ni temizlik yapmış yukarda açıklamış. Yoksa kimse sana aRt.niiyetli bakamaz seni bilen biliyorYok be bro arkadas 2 kere para atti parasini geri atim burnuma kotu kokular geldi.adama dm atiyoz ipleyip cvp yazmiyor kendimi oralara dusurmem ben.belliki bi ynlis anlasilma olmus ama gerek yok aciklamayada gerk yok benim yasim 38 bazi arkadaslara davrandigi gibi davranamaz bana.atsin payfixini gonderim parasini kotu bi muameleye maruz kaldim rahatsiz oldum hepsi bu.bi sorun yok yani
Yanlış anlamış abi mevzuyuYok bro baikal iyi bir gence benzio görmemiş dm ni temizlik yapmış yukarda açıklamış. Yoksa kimse sana aRt.niiyetli bakamaz seni bilen biliyor
Aynen bakma mehmet e delikanlinin hasıdır bazen böyle yanlış anlama olabiliyor kalbi temizdirYanlış anlamış abi mevzuyu
Grş abi aeo yarına yaparız artık güzel bişeylerNeyse cümleten iyi geceler görüşürüz. Senin kupon da yarına kalor olur Zaten o da @Baikal1
Grsrz ali iyi gecelerMehmet grsrz brom @Hayatindibi
Olmuş zaten baksana.... Ayıp vallahi ya. Adam mesajları bildirse hepsi en az 2 gün ban yicek. Sonra efendim ne var baikal bizi banlattı. La kurala uymayan sensin baikal ne yapsınMoney father bakkal olsun kod adı