Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Baikal1 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.01

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,549
15,582
113
Hükümete kızmamak😁ötv kdv derken bu zamlar geliyor kardeşim..sigara kâr oranı market tekel fark etmez 25 50 kuruş falandır 😉
O öyle değil işte güzel kardeşim ben bizzat tekelci dosta sordum sosyal.medya da tekelciler zam var diye paylaşıyor sonra hükümet caktirmadan gecirior diyor kendi kendimizi s... dio : )))

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Bugun erken uyuyayim dedim vucut alismis uyuyamadik😂😂😂

doffy16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,370
729
113
O öyle değil işte güzel kardeşim ben bizzat tekelci dosta sordum sosyal.medya da tekelciler zam var diye paylaşıyor sonra hükümet caktirmadan gecirior diyor kendi kendimizi s... dio : )))
😁😁 Kâr edilmeyen bir ürünü neden zam koydurmaya çalışsınlar ki😉yasada var normalde 6 ayda bir tekel ürünlerine zam diye ama yılbaşı ve haziran ayını geçti bunlar aylık zam geliyor artık 😁😁

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,549
15,582
113
😁😁 Kâr edilmeyen bir ürünü neden zam koydurmaya çalışsınlar ki😉yasada var normalde 6 ayda bir tekel ürünlerine zam diye ama yılbaşı ve haziran ayını geçti bunlar aylık zam geliyor artık 😁😁
Öyle.valla aralikdan beri 6nci zam heralde

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Uykulu uykulu 15 dkdir tum altyapilarda maci ariyom.bu maç baska gezegende yok dunyada.

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
24 saat bekletir simdi kanka neyse yatmasindan iyidir tebrikler