- 8,934
- 2,171
- 113
Bencede destek olmayanlarda mesaj atmış bro anladığım kadarıylaHAK ETMEYENLER PARA ALDİ
Bencede destek olmayanlarda mesaj atmış bro anladığım kadarıylaHAK ETMEYENLER PARA ALDİ
Yönetime bildir var orada dostBro çok boguyorsun insanı yeminle yapışkan madde bile bu kadar deil valla bak
Kalp kırmayalım diyoz dostYönetime bildir var orada dost
Lan adamı nasil illallah ettirdiyseniz(dm atip darlayanlara sozum kim bilmiyorum) aksam sevincle herkesten fix istedi sonra size kizip coguna atmamis. Abi adam ister atar ister atmaz yeter bre gardasBencede destek olmayanlarda mesaj atmış bro anladığım kadarıyla
Seni düşünmeyen kimseyi düşünme dostKalp kırmayalım diyoz dost
Adam darlamayla.ilgisi yok. Geçen söz verdi atmadı benim sitemim ondan yoksa biz de biliyoruz göndermeye mecbur degilAdam konu basliginda yazmis.herkese atmak zorunda deilim para icin takip eden etmesin yazmis hala daha etiket atiyorsun be kardesim.banada atmamistir belkid ama bak ben hic lafini ettim mi?uzatmanin luzumu yok adami darlamayin
Destek olanlara atılması mantıklı olan. ZatenBencede destek olmayanlarda mesaj atmış bro anladığım kadarıyla
Söz yok ortada dost bak beni zan altında bırakıyorsun seninle geçende bu konuştuk oho sen varya neyse dost benden uzak Allaha yakın eywAdam darlamayla.ilgisi yok. Geçen söz verdi atmadı benim sitemim ondan yoksa biz de biliyoruz göndermeye mecbur degil
Ya kardesım cok uzatıyorsun adam kupon paylasmıs hala parada para acıyorsun konuyu boşkoy gitsinDestek olanlara atılması mantıklı olan. Zaten
Kanka menderes caddesi iste yuruyerek vazo 6-7 dkVazoya yakın mı