- 6,807
- 4,938
- 113
Cümleten iyi bayramlar
Bayram namazına nasıl uyancan,saat kaç oldu 😅Herkesin bayramı kutlu olsun.🥰🙏
Uyumuyorum ki uyusamda uyaniyorum flim izliyorum uyumam 😊🙏Uyku mana olmaz namaz kılmak isteyen dua etmek isteyen bahane arkasına saklanmaz zaten 🥰Bayram namazına nasıl uyancan,saat kaç oldu 😅
Bugün pozitifsiniz maşallah bayram havasi var tam 💯👌😊Uyumuyorum ki uyusamda uyaniyorum flim izliyorum uyumam 😊🙏Uyku mana olmaz namaz kılmak isteyen dua etmek isteyen bahane arkasına saklanmaz zaten 🥰
Yok bayram havası sıradan birgün bana göre.Gercegi deliye hergun bayram 🙏😊Bugün pozitifsiniz maşallah bayram havasi var tam 💯👌😊
hayırlı bayramlarMerhaba Arkadaşlar ; Herkese iyi bayramlar , Bayramınız Kutlu olsun...
Böyle 5tl betten 250 spin almış gibisin, Allah neseni bozmasın 😊Yok bayram havası sıradan birgün bana göre.Gercegi deliye hergun bayram 🙏😊
Sifirim inan hiçbir yerden çekim yapmadım.Hepsi boş geçti yapsam söylerim bari 100 TL cekseydim o da yok başka yerde denerdim.Şans,kısmet.İkiside yok 🙏Böyle 5tl betten 250 spin almış gibisin, Allah neseni bozmasın 😊
Mrb kardes sanada iyi bayramlar, ayrica inanan inanmayan tum din kardeslerimin sevdikleriyle birlikte iyi ve guzel bayramlar gecirmelerini diliyorum.Merhaba Arkadaşlar ; Herkese iyi bayramlar , Bayramınız Kutlu olsun...
Aman salla, canin sağolsun, hangimiz cekebiliyoruz ki zaten, çekebilecek seviyeye gelen de havale zorunluluğu yüzünden filan cekemiyor,bos beleş zaman geçirmeye takılıyoruz işte burada,bi yandan da güzel oluyo gerçi anti sosyallerin terapi alanıSifirim inan hiçbir yerden çekim yapmadım.Hepsi boş geçti yapsam söylerim bari 100 TL cekseydim o da yok başka yerde denerdim.Şans,kısmet.İkiside yok 🙏