Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Bayramınız Kutlu Olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,258
6,074
113
Biliyorum hep patlıyordu zaten esprisini yapıyordum o yüzden bol şans dediğinde 😅, ya ben mesela 5-6 maç secicem kafama göre, onları yazicam sana seninde altıncı hissinle hangilerine oynamamiz gerektigine karar vericen bu kadar basit,her türlü yatiyoruz zaten bide böyle deneyelim 😅
Oldu şimdi 😂

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,258
6,074
113
O tanımıyor bizi daha öğrenecek :) bu arada bugün iyi para toplamissin hiç demiyonda bir parliament alayım sana diye mezarami götüreceksin :)
Biraz önce konuştuk.İnan o 4 etkinliğe girdim hepsi boş çıktı.Hatta dedim bir 100 cekseydimde onuda başka yerde denerdim diye o bile yok 🥺

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,685
25,452
113
Biraz önce konuştuk.İnan o 4 etkinliğe girdim hepsi boş çıktı.Hatta dedim bir 100 cekseydimde onuda başka yerde denerdim diye o bile yok 🥺
Bu arada bugün beni sevmediğim adamla birlikte etiketlemissin lütfen rica ediyorum sana saygim sonsuz muhabbet edersin dostundur anlarım ama bir daha aynı satır içinde beni o adamla aynı kefeye koyarsan sonrası olmaz

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
Yaw o 100 gene buhar olucakti boşver, artık şu sefaletten bile mutlu olucak şey bulmak gerek, gerçekler çok üzüyor yoksa

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
Bu arada bugün beni sevmediğim adamla birlikte etiketlemissin lütfen rica ediyorum sana saygim sonsuz muhabbet edersin dostundur anlarım ama bir daha aynı satır içinde beni o adamla aynı kefeye koyarsan sonrası olmaz
P... Mu ağa o dediğin kisi

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,258
6,074
113
Aranızdaki sorun beni ilgilendirmiyor ben orada bana karşı davranışı dedim.O bile bu konuyu belli ettirmedi.Biraz sakın ol.Sen çocuklaşmışsın 🤔Bence sana kız iyi gelmemis ilişkiye ara ver biraz 😂

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,685
25,452
113
Aranızdaki sorun beni ilgilendirmiyor ben orada bana karşı davranışı dedim.O bile bu konuyu belli ettirmedi.Biraz sakın ol.Sen çocuklaşmışsın 🤔Bence sana kız iyi gelmemis ilişkiye ara ver biraz 😂
Güzel cevapti haklısın özür dilerim o zaman sana dostlarınla mutluluklar

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,685
25,452
113
Konuşmayacak misin? Benimle 🤔
Cümle içinde " o bile " yazmışsın bu bir ikincisi birebir şahit oldugun bir olayda zerre kadar suçum yokken bu nasıl bir cumleydi ? "Sizin aranızdaki sorun beni ilgilendirmez" bunun üzerine ne konuşabiliriz bilmiyorum gerçekten doğrudur siz iyisiniz ben kötü herkes haddini bilmeli bence ben muhattap alınacak adam değilim siz takılın

seriolisa1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
306
37
28
Ramazan bayramımız mübarek olsun.
Hayırlı bayramlar cümleten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...