- 27,685
- 25,452
- 113
O tanımıyor bizi daha öğrenecek bu arada bugün iyi para toplamissin hiç demiyonda bir parliament alayım sana diye mezarami götüreceksinBu doğru gerçekten 👏👍
O tanımıyor bizi daha öğrenecek bu arada bugün iyi para toplamissin hiç demiyonda bir parliament alayım sana diye mezarami götüreceksinBu doğru gerçekten 👏👍
Biseyler olursa, bı büyük Milka 🍫 ayarlariz sana,iskender ziyafetini unutmadikValla tercih senin bize emanet bırakıp üstüne eklemeden göndermediğimiz olmadı şükür
Oldu şimdi 😂Biliyorum hep patlıyordu zaten esprisini yapıyordum o yüzden bol şans dediğinde 😅, ya ben mesela 5-6 maç secicem kafama göre, onları yazicam sana seninde altıncı hissinle hangilerine oynamamiz gerektigine karar vericen bu kadar basit,her türlü yatiyoruz zaten bide böyle deneyelim 😅
Biraz önce konuştuk.İnan o 4 etkinliğe girdim hepsi boş çıktı.Hatta dedim bir 100 cekseydimde onuda başka yerde denerdim diye o bile yok 🥺O tanımıyor bizi daha öğrenecek bu arada bugün iyi para toplamissin hiç demiyonda bir parliament alayım sana diye mezarami götüreceksin
Neyse sıkma canını sen bayramın mübarek olsun bu arada ellerinden öperim harcligimi alırımBiraz önce konuştuk.İnan o 4 etkinliğe girdim hepsi boş çıktı.Hatta dedim bir 100 cekseydimde onuda başka yerde denerdim diye o bile yok 🥺
Bu arada bugün beni sevmediğim adamla birlikte etiketlemissin lütfen rica ediyorum sana saygim sonsuz muhabbet edersin dostundur anlarım ama bir daha aynı satır içinde beni o adamla aynı kefeye koyarsan sonrası olmazBiraz önce konuştuk.İnan o 4 etkinliğe girdim hepsi boş çıktı.Hatta dedim bir 100 cekseydimde onuda başka yerde denerdim diye o bile yok 🥺
Bu arada adam yazmışım özür dilerimBu arada bugün beni sevmediğim adamla birlikte etiketlemissin lütfen rica ediyorum sana saygim sonsuz muhabbet edersin dostundur anlarım ama bir daha aynı satır içinde beni o adamla aynı kefeye koyarsan sonrası olmaz
Teşekkür ederim seninde bayramın mübarek olsun en kısa zamanda hallederim 🙏Neyse sıkma canını sen bayramın mübarek olsun bu arada ellerinden öperim harcligimi alırım
Yaw o 100 gene buhar olucakti boşver, artık şu sefaletten bile mutlu olucak şey bulmak gerek, gerçekler çok üzüyor yoksaBiraz önce konuştuk.İnan o 4 etkinliğe girdim hepsi boş çıktı.Hatta dedim bir 100 cekseydimde onuda başka yerde denerdim diye o bile yok 🥺
Sen beni tehdit mi ettinBu arada adam yazmışım özür dilerim
P... Mu ağa o dediğin kisiBu arada bugün beni sevmediğim adamla birlikte etiketlemissin lütfen rica ediyorum sana saygim sonsuz muhabbet edersin dostundur anlarım ama bir daha aynı satır içinde beni o adamla aynı kefeye koyarsan sonrası olmaz
Aynen sağlık olsunYaw o 100 gene buhar olucakti boşver, artık şu sefaletten bile mutlu olucak şey bulmak gerek, gerçekler çok üzüyor yoksa
Seni basket ve tenise alıştırcaz başka çare yok,tipster olma yolunda emin adimlarla ilerlicen 😅Aynen sağlık olsun
Hadi bakalım inşallah 🙏Seni basket ve tenise alıştırcaz başka çare yok,tipster olma yolunda emin adimlarla ilerlicen 😅
Aranızdaki sorun beni ilgilendirmiyor ben orada bana karşı davranışı dedim.O bile bu konuyu belli ettirmedi.Biraz sakın ol.Sen çocuklaşmışsın 🤔Bence sana kız iyi gelmemis ilişkiye ara ver biraz 😂Bu arada bugün beni sevmediğim adamla birlikte etiketlemissin lütfen rica ediyorum sana saygim sonsuz muhabbet edersin dostundur anlarım ama bir daha aynı satır içinde beni o adamla aynı kefeye koyarsan sonrası olmaz
Güzel cevapti haklısın özür dilerim o zaman sana dostlarınla mutluluklarAranızdaki sorun beni ilgilendirmiyor ben orada bana karşı davranışı dedim.O bile bu konuyu belli ettirmedi.Biraz sakın ol.Sen çocuklaşmışsın 🤔Bence sana kız iyi gelmemis ilişkiye ara ver biraz 😂
Cümle içinde " o bile " yazmışsın bu bir ikincisi birebir şahit oldugun bir olayda zerre kadar suçum yokken bu nasıl bir cumleydi ? "Sizin aranızdaki sorun beni ilgilendirmez" bunun üzerine ne konuşabiliriz bilmiyorum gerçekten doğrudur siz iyisiniz ben kötü herkes haddini bilmeli bence ben muhattap alınacak adam değilim siz takılınKonuşmayacak misin? Benimle 🤔
Herkeze iyi bayramlarMerhaba Arkadaşlar ; Herkese iyi bayramlar , Bayramınız Kutlu olsun...