Gerçektende çok teşekkür ederim kafam dağıldı 🙏🙏Aman salla, canin sağolsun, hangimiz cekebiliyoruz ki zaten, çekebilecek seviyeye gelen de havale zorunluluğu yüzünden filan cekemiyor,bos beleş zaman geçirmeye takılıyoruz işte burada,bi yandan da güzel oluyo gerçi anti sosyallerin terapi alanı
Bende teşekkür ederim eğlenceliydi 💯👌😊Gerçektende çok teşekkür ederim kafam dağıldı 🙏🙏
Sen uğraşma dost gönder katlayım ben@RüyaSenem yarın ya da cumartesi senden maç alicam ona göre, @Beşiktaş a da uğurlu geliyodun hep 🤪, bişeyler de katlayabilirsek ulaşırım hem
Ayrıca senem hanım fotbol topunu görse bomba ihbarında bulunur karakola onun ilgi alanı slottur dost@RüyaSenem yarın ya da cumartesi senden maç alicam ona göre, @Beşiktaş a da uğurlu geliyodun hep 🤪, bişeyler de katlayabilirsek ulaşırım hem
X bi maça periyot 40.5 üst verip ilk maçtan güm 😊😊Sen uğraşma dost gönder katlayım ben
Biliyorum iste eglence çıksın diye dedim,basket ve tenise alistircaz onu mecburenAyrıca senem hanım fotbol topunu görse bomba ihbarında bulunur karakola onun ilgi alanı slottur dost
Aynen Beşiktaş o konuda uzman katlıyor 😊🙏Ama anlamadığım bu son zamanlarda hicde uğurlu gelmedim tersine uğursuz geldim 😂Bende onu anlamadım 🙏@RüyaSenem yarın ya da cumartesi senden maç alicam ona göre, @Beşiktaş a da uğurlu geliyodun hep 🤪, bişeyler de katlayabilirsek ulaşırım hem
Valla tercih senin bize emanet bırakıp üstüne eklemeden göndermediğimiz olmadı şükürX bi maça periyot 40.5 üst verip ilk maçtan güm 😊😊
Şuanda etkinlikteyim borsalarda 😂Biliyorum iste eglence çıksın diye dedim,basket ve tenise alistircaz onu mecburen
Bu doğru gerçekten 👏👍Valla tercih senin bize emanet bırakıp üstüne eklemeden göndermediğimiz olmadı şükür
Yok be sen her zaman baş tacisin.. boşver kaybettigimiz para olsun çokta umursadigim bir durum değil sigaram olduğu sürece keyfe keder vermez kumar zevk işidirAynen Beşiktaş o konuda uzman katlıyor 😊🙏Ama anlamadığım bu son zamanlarda hicde uğurlu gelmedim tersine uğursuz geldim 😂Bende onu anlamadım 🙏
Biliyorum hep patlıyordu zaten esprisini yapıyordum o yüzden bol şans dediğinde 😅, ya ben mesela 5-6 maç secicem kafama göre, onları yazicam sana seninde altıncı hissinle hangilerine oynamamiz gerektigine karar vericen bu kadar basit,her türlü yatiyoruz zaten bide böyle deneyelim 😅Aynen Beşiktaş o konuda uzman katlıyor 😊🙏Ama anlamadığım bu son zamanlarda hicde uğurlu gelmedim tersine uğursuz geldim 😂Bende onu anlamadım 🙏