Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Bayramınız Kutlu Olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

RüyaSenem

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,258
6,074
113
Aman salla, canin sağolsun, hangimiz cekebiliyoruz ki zaten, çekebilecek seviyeye gelen de havale zorunluluğu yüzünden filan cekemiyor,bos beleş zaman geçirmeye takılıyoruz işte burada,bi yandan da güzel oluyo gerçi anti sosyallerin terapi alanı
Gerçektende çok teşekkür ederim kafam dağıldı 🙏🙏

Hamzags

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
614
282
63
cümleten kanadadan selamlar burada ailemden ayri 2 bayramim ulkemi cok ozledim herkesin bayramini kutlarim son 3 ayda tumbete 100 k yatirimim var umarim guzel bisiler eklerler

ene2834

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,500
1,124
113
Hayirli mutlu bayramlar Herkesin bayramını kutlarım Dostlar...

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,685
25,452
113
Aynen Beşiktaş o konuda uzman katlıyor 😊🙏Ama anlamadığım bu son zamanlarda hicde uğurlu gelmedim tersine uğursuz geldim 😂Bende onu anlamadım 🙏
Yok be sen her zaman baş tacisin.. boşver kaybettigimiz para olsun çokta umursadigim bir durum değil sigaram olduğu sürece keyfe keder vermez :) kumar zevk işidir

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,754
8,672
113
Aynen Beşiktaş o konuda uzman katlıyor 😊🙏Ama anlamadığım bu son zamanlarda hicde uğurlu gelmedim tersine uğursuz geldim 😂Bende onu anlamadım 🙏
Biliyorum hep patlıyordu zaten esprisini yapıyordum o yüzden bol şans dediğinde 😅, ya ben mesela 5-6 maç secicem kafama göre, onları yazicam sana seninde altıncı hissinle hangilerine oynamamiz gerektigine karar vericen bu kadar basit,her türlü yatiyoruz zaten bide böyle deneyelim 😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...