- 13,418
- 8,911
- 113
Hey maşallah bugün herkesin akıtma günü Şansın umarım bu şekilde devam eder dostYok beklemedeyiz gelirse kasa 600
Hey maşallah bugün herkesin akıtma günü Şansın umarım bu şekilde devam eder dostYok beklemedeyiz gelirse kasa 600
Az kaldı gelme olasılığı %70Yok beklemedeyiz gelirse kasa 600
O bitti üstatMendez bitti mi göremiyorum
Harika bunun bitmesini bekleyelimO bitti üstat
Gerideyiz ama inşallah dönerHarika bunun bitmesini bekleyelim
2.set alır almasa da nazarlık olsun arada olur hep win win olmazGerideyiz ama inşallah döner
FenayıkkkkTekrar öndeyiz içerde bu
Win win recebimFenayıkkkk
Nazar degmesın bayramınWin win recebim
İtinayla kasa katlanırNazar degmesın bayramın
Erhanla sabahtan beri yana yana para arıyoruz yarış ev tasiyacam bana bu gece çekiliş felan ne çıkarsa al oyna bayram belkiyardimin dokunur bana durumlar bildigin gibi değil hiç özelin açık olsa yazacaktimHedefe ulaşırsak dağıtacağın miktarın birini @ismet1991 e verir misin
İnşallah ismet ağam hırs yapmıyorum düğün yapacam çeyrek altını görünce çekip alıyorumErhanla sabahtan beri yana yana para arıyoruz yarış ev tasiyacam bana bu gece çekiliş felan ne çıkarsa al oyna bayram belkiyardimin dokunur bana durumlar bildigin gibi değil hiç özelin açık olsa yazacaktim
Üstat kasa 900 olsun direk 150 dagiticam İsmet ve sen ondesin bu maç gelirse kasa 600İnşallah ismet ağam hırs yapmıyorum düğün yapacam çeyrek altını görünce çekip alıyorum