- 3,948
- 1,395
- 113
Haydi bol sans dostlar benide unutmayin totemdeyim
Az olsun bizim olsun üstatİlk set bitti aldık 1/0 öndeyiz 200 atsan güzel olacaktı
Son kuponda çekersin sen fisiİlk set bitti aldık 1/0 öndeyiz 200 atsan güzel olacaktı
Nazar değmesin deSon kuponda çekersin sen fisi
Inşallah gardasimNazar değmesin de
Eyvallah abim sagolasin. beni idare edin bugün geri dönüşü olacak bunların yarını bi atlatayim bana yeterBen cıkarsam ısmet abı senındır @ismet1991
Kardeşim şu saate kadar beğenenlerden yapılacak çekiliş diye not düş buraya. Hedefe ulaşırsak ana baba günü oluyor buralar takip etmeyen de alıyor çekilişte adaletli olsunAz olsun bizim olsun üstat
Ne demek reısEyvallah abim sagolasin. beni idare edin bugün geri dönüşü olacak bunların yarını bi atlatayim bana yeter
Evet arkadaşlar bu saate kadar begenenlerden çekiliş olucak inşallah burda bana yardım eden dostlardan Allah e olsunKardeşim şu saate kadar beğenenlerden yapılacak çekiliş diye not düş buraya. Hedefe ulaşırsak ana baba günü oluyor buralar takip etmeyen de alıyor çekilişte adaletli olsun
Eyvallah recebimNe demek reıs
00:01 son beğeni o zamanEvet arkadaşlar bu saate kadar begenenlerden çekiliş olucak inşallah burda bana yardım eden dostlardan Allah e olsun
Aynen begeni bitti son @Shellac çekiliş için00:01 son beğeni o zaman
Ula warcoldSon beğeni warcord