- 350
- 315
- 63
Dostlar inşallah bu gece 1000 yapariz payfix hesabımda dağıtacağım parayı ayarladim
Ekli dosyalar
-
89.3 KB Görüntüleme: 17
600 üstatBu gelirse kasamız kaç oluyor
Çok güzel gelecek inşallah 200 den 600 400 kar600 üstat
İnşallah kralÇok güzel gelecek inşallah 200 den 600 400 kar
Hadi gönlünce olsun inşallah zor durundaymışsın zatenDostlar inşallah bu gece 1000 yapariz payfix hesabımda dağıtacağım parayı ayarladim
Haha beni çekilişe eklemezsin inşallah Çıkmaz yoksaDostlar inşallah bu gece 1000 yapariz payfix hesabımda dağıtacağım parayı ayarladim
Yok kral sen baş tacısınHaha beni çekilişe eklemezsin inşallah Çıkmaz yoksa
TamamdırDostlar inşallah bu gece 1000 yapariz payfix hesabımda dağıtacağım parayı ayarladim
Durmak yok ciğerlerini sökeceğiz Recep bürolarınTamamdır
Adammm yaaaDurmak yok ciğerlerini sökeceğiz Recep büroların
Kasam olsa sana verecem bak o kadar gaza geldımDurmak yok ciğerlerini sökeceğiz Recep büroların
Seninle önceden muhabbettiniz vardi zaten zor durumda olmanı şu an cok iyi anlıyorum inşallah 1000 lirani çekersin birazdan allahın izniyle gardasimİsmet ve Bayram baş tacısınız
En son verdik sana kaybettin ben onu tek elde 350 yapardımKasam olsa sana verecem bak o kadar gaza geldım
İnşallah üstat Allah razı olsun şunu yaptık mı tamamdırSeninle önceden muhabbettiniz vardi zaten zor durumda olmanı şu an cok iyi anlıyorum inşallah 1000 lirani çekersin birazdan allahın izniyle gardasim
Haklısın ama hatırlatmasan daha eyıydıEn son verdik sana kaybettin ben onu tek elde 350 yapardım
Az kaldı azzzİnşallah üstat Allah razı olsun şunu yaptık mı tamamdır
Özelden yaz bana hele bide msji kapatmışEn son verdik sana kaybettin ben onu tek elde 350 yapardım
Knk para isteyen oluyor durumum da ciddi kimsenin kalbini kırmamak için kapadım özeliÖzelden yaz bana hele bide msji kapatmış