- 2,075
- 953
- 113
6 defa denedim SMS onay kodu gelmedi..
EMONTANA7kullanıcı adı iletebilir misiniz baktıralım
Operatörümle neyi görüşeceğim siteye giremiyorum hesap onayı bekleniyor diyor sms gelse bile nereye gireceğim????Manual SMS onayı yapamıyoruz malesef operatörünüz ile görüşebilirsiniz
Sen operatore baglan diyorsun operatorun dedigi buSMS AKTİVASYONU ALAMAYAN ÜYELERİMİZ OPERATÖRLERİ İLE GÖRÜŞEBİLİR MANUAL SMS ATAMIYORUZ
KAMPANYA SAAT 20:00'DA SONA ERECEKTİR! KODU ALAN ALDI KAZANCI ÇEKTİ!
REFERANS KODU ALANINI LÜTFEN BOŞ BIRAKIN!
BONUS İÇİN CANLI DESTEK HATTIMIZA BAĞLANMANIZA GEREK YOKTUR! YALNIZCA BELİRLENEN LİNK ÜZERİNDEN KAYIT OLAN ÜYELERİMİZ BU PROMOSYONDAN FAYDALANABİLİR!
250 TL DENEME BONUSU KAYIT LİNKİ
Krl121Kullanıcı adı lütfen
isteseler onaylarlarOperatörümle neyi görüşeceğim siteye giremiyorum hesap onayı bekleniyor diyor sms gelse bile nereye gireceğim????
Aynen..SMS onay kodu da atmıyorlar..Kampanya bittikten sonra 50 tane kod gönderirler.Bunlar herkese eklemicek aha ekleniyor aha eklenecek derken saat 20:00 olunca deneme bonusu bitti dicekler böylelikle bir sürü oyuncu kazanmış olacaklar güzel taktik
eklenmiş görünüyorEMONTANA7
teşekkürler simdi geldieklenmiş görünüyor
SMS aktivasyonu bekleniyor lütfen operatörünüz ile görüşünüz manual onaylanma yapılamıyorKrl121
Kullanıcı adım Chtcan57 2 saatte yakındır üye oldum SMS doğrulama Gelmiyor sayfayı kapatik şimdide giriş yabinca hesap onay gerekiyor diyorhocam kullanıcı adı iletir misiniz
altay46 ses yok dahaSMS AKTİVASYONU ALAMAYAN ÜYELERİMİZ OPERATÖRLERİ İLE GÖRÜŞEBİLİR MANUAL SMS ATAMIYORUZ
KAMPANYA SAAT 20:00'DA SONA ERECEKTİR! KODU ALAN ALDI KAZANCI ÇEKTİ!
REFERANS KODU ALANINI LÜTFEN BOŞ BIRAKIN!
BONUS İÇİN CANLI DESTEK HATTIMIZA BAĞLANMANIZA GEREK YOKTUR! YALNIZCA BELİRLENEN LİNK ÜZERİNDEN KAYIT OLAN ÜYELERİMİZ BU PROMOSYONDAN FAYDALANABİLİR!
250 TL DENEME BONUSU KAYIT LİNKİ