Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betleybet Deneme Bonusu 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,026
15,483
113
Para yatırmadan çekim vermeye çalışıp çakallık peşinde koşuyorsun senin gibi adamlardan dolayı ödemiyorlar çekimleri
Lan Lan ne çakallığı kimseye ödeme yapmadı gece ben de öylesine verdim dedim hani iptal etsin ki bileyim hani site sağlam mı değil mi iptal etmiyordu Hatta sabah da yazıyordum buraya hayatta ödemez iptal etmiyor ben gelsin diye vermedim o çekimi Sen ne konuşuyorsun

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
86
28
Lan Lan ne çakallığı kimseye ödeme yapmadı gece ben de öylesine verdim dedim hani iptal etsin ki bileyim hani site sağlam mı değil mi iptal etmiyordu Hatta sabah da yazıyordum buraya hayatta ödemez iptal etmiyor ben gelsin diye vermedim o çekimi Sen ne konuşuyorsun
takma muro baskan seni bilen biliyor

ardauzn99

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
61
54
18
Ha site iptal etsin diye mi verdin çekimi sağlamlığını test edebilmek için hahahahaha ne diyor bu ya gelsin diye vermemiş o çekimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...