- 644
- 211
- 43
BUYRUN ARKADAŞLAR ÖDEME ONAYLANDI HESABA GELDİ. HİÇ BEKLEMİYORDUM UMUDU KESMİŞTİM
Ekli dosyalar
-
164 KB Görüntüleme: 51
Ya inanıyoruz sana sıkıntı yok benimkini iptal etmiş para yatırmadım ya Ben diyordum iptal etmese büro ödemez çalışmaya başlamış herhalde finans birimiBUYRUN ARKADAŞLAR ÖDEME ONAYLANDI HESABA GELDİ. HİÇ BEKLEMİYORDUM UMUDU KESMİŞTİM
aktif benceDeneme bonusu kalktımı
Para yatırmadan çekim vermeye çalışıp çakallık peşinde koşuyorsun senin gibi adamlardan dolayı ödemiyorlar çekimleriPara yatırmadan çekim vermiştim iptal ettiler bura çekimi gönderin niye biliyor musun göndermeye başlamışlar çalışmaya
Tamam da yatırdığım 250 ile kazanc sınırı yok yazıyordu sankiBUYRUN ARKADAŞLAR ÖDEME ONAYLANDI HESABA GELDİ. HİÇ BEKLEMİYORDUM UMUDU KESMİŞTİM
Eğer ana çevrim bittikten sonra çekim verdiğinizde sonuçlanmıyorsa. Çekimi iptal edin tekrar deneyin sistem otomatik canlı yok ama ödüyor.
Lan Lan ne çakallığı kimseye ödeme yapmadı gece ben de öylesine verdim dedim hani iptal etsin ki bileyim hani site sağlam mı değil mi iptal etmiyordu Hatta sabah da yazıyordum buraya hayatta ödemez iptal etmiyor ben gelsin diye vermedim o çekimi Sen ne konuşuyorsunPara yatırmadan çekim vermeye çalışıp çakallık peşinde koşuyorsun senin gibi adamlardan dolayı ödemiyorlar çekimleri
Canlı destek yok kardeşim iptal et tekrar ver çekimi alıyorsun.Çekim verdim daha gelmedi iptal ettim tekrar denedim canlı destek ölü
takma muro baskan seni bilen biliyorLan Lan ne çakallığı kimseye ödeme yapmadı gece ben de öylesine verdim dedim hani iptal etsin ki bileyim hani site sağlam mı değil mi iptal etmiyordu Hatta sabah da yazıyordum buraya hayatta ödemez iptal etmiyor ben gelsin diye vermedim o çekimi Sen ne konuşuyorsun
Öyle birşey yok 750 kâr var sadece 250 senin paran 1000 çekiyorsunTamam da yatırdığım 250 ile kazanc sınırı yok yazıyordu sanki
Ya Böyleleri çıkıyor işte o çakal kelimesini Karşımda bir konuşsatakma muro baskan seni bilen biliyor
Ha site iptal etsin diye mi verdin çekimi sağlamlığını test edebilmek için hahahahaha ne diyor bu ya gelsin diye vermemiş o çekimiLan Lan ne çakallığı kimseye ödeme yapmadı gece ben de öylesine verdim dedim hani iptal etsin ki bileyim hani site sağlam mı değil mi iptal etmiyordu Hatta sabah da yazıyordum buraya hayatta ödemez iptal etmiyor ben gelsin diye vermedim o çekimi Sen ne konuşuyorsun
Muro bu konuda sana saldırıyorlar boşver takma kardeşim seni bilen biliyorYa Böyleleri çıkıyor işte o çakal kelimesini Karşımda bir konuşsa
ana para ile kazanç limiti yok diyor galiba yaatirdigin tutardan fazla kazanirsan 1k+ana para kazanci cekebiliyorsunÖyle birşey yok 750 kâr var sadece 250 senin paran 1000 çekiyorsun
Kardeşim sen ne diyorsun boş boş Muro gece dediki sabah finans birimleri açılır öderler dedi herkes umudu kesmişti.Ha site iptal etsin diye mi verdin çekimi sağlamlığını test edebilmek için hahahahaha ne diyor bu ya gelsin diye vermemiş o çekimi
Yok kardeşim sadece 1000 TL ödeme aldım geri kalan bakiye silindiana para ile kazanç limiti yok diyor galiba yaatirdigin tutardan fazla kazanirsan 1k+ana para kazanci cekebiliyorsun