- 423
- 86
- 28
yok sitede duruyor halaKaldırmışlar o zaman bilmiyorum
yok sitede duruyor halaKaldırmışlar o zaman bilmiyorum
Ben spor bayisi yaptımRulette ben sadece yatırım çevrimini yaptım deneme bonusu orijinal kazançaclar da 1100 tl
Kanka 200 görünüyor çevireyim mi onu daKanka profili aç orada ana para çevrim kaç TL yazıyor ekran at bana onu bitirmen lazım.
Ya Canları sağ olsun sıkıntı yok Vallahi olurum olsa zaten yazmam buradakimse kimseyi düşünmüyo muro baskan
benimkide öyle valla para olsa ben yardim ederim herkeseYa Canları sağ olsun sıkıntı yok Vallahi olurum olsa zaten yazmam burada
Yapacak birşey yok fostYa deli olacağım ya bir 250 vardı gece Burası ödemez diye başka siteye attım onu da kaybettim Ya böyle bir şey yok ya
Senin ödeme gelirse bende bi yerden ayarlayıp yatircam sana oderlerse herkese oderler hissiyatı geldi banaTamam Kral
Ben niye göremiyorum örnek bir fotoğraf atarmisin işaretleyipKanka profili aç orada ana para çevrim kaç TL yazıyor ekran at bana onu bitirmen lazım.
Bak bu hesap bakiyesinin altında ana para çevrimi vardı onu çevirerek burdan kaldırdım şuan görünmüyor çevrim bittiği için bende ama orda ana para çevrimini bitirmen lazımBen niye göremiyorum örnek bir fotoğraf atarmisin işaretleyip
Teşekkür abi ama çekecek para yokÇekimler geliyorsa madem bi teşekkürü hakettim
kac kisiye odediler zatenSenin ödeme gelirse bende bi yerden ayarlayıp yatircam sana oderlerse herkese oderler hissiyatı geldi bana
Adamsın gelmeye başlamış bakalımÇekimler geliyorsa madem bi teşekkürü hakettim
Akşam kulağını çınlattık hakkını helal et hahahahahah teşekkürler.Çekimler geliyorsa madem bi teşekkürü hakettim
teşekkürler reis valla ilac gibi gelicekÇekimler geliyorsa madem bi teşekkürü hakettim