- 495
- 307
- 63
Aktifmi arkadaşlar yeni gördüm de
Allah allah site dde limit yok diyordu vallaYok kardeşim sadece 1000 TL ödeme aldım geri kalan bakiye silindi
750 kere 250'yi yatırıyorsun bir kere çeviriyorsun değil mi Onu daYok kardeşim sadece 1000 TL ödeme aldım geri kalan bakiye silindi
Boşa Oynamışsın silinir rulette yasakmış Dün Biri öyle diyordu silmişler İnşallah da silinmezBeyler bir kırmızı bir 13-24 oynadım 1500 oldu napacaz şimdi
baskan muro reisi gör o da beni görsün hepimiz çekelim yaYok kardeşim sadece 1000 TL ödeme aldım geri kalan bakiye silindi
reis biri cekemeyenleri de görsün destek olalim yavAha benimde ödeme geldi ödedi lan geceden beri beklıyodum
750 kere 250'yi yatırıyorsun bir kere çeviriyorsun değil mi Onu da
Sende bana ol murooBir yardımcı ol da biz de çekelim be
Bonus yazan yerdeBeyler bonusu nerden talep edyorum denemeyi
Ya deli olacağım ya bir 250 vardı gece Burası ödemez diye başka siteye attım onu da kaybettim Ya böyle bir şey yok yaSende bana ol muroo
baskan biri birini görse çorap söküğü gibi hepsi gelcek vallaYa deli olacağım ya bir 250 vardı gece Burası ödemez diye başka siteye attım onu da kaybettim Ya böyle bir şey yok ya
Yokkj kralBonus yazan yerde
Rulette ben sadece yatırım çevrimini yaptım deneme bonusu orijinal kazançaclar da 1100 tlBoşa Oynamışsın silinir rulette yasakmış Dün Biri öyle diyordu silmişler İnşallah da silinmez
Kaldırmışlar o zaman bilmiyorumYokkj kral
Boşa Oynamışsın silinir rulette yasakmış Dün Biri öyle diyordu silmişler İnşallah da silinmez
Kanka profili aç orada ana para çevrim kaç TL yazıyor ekran at bana onu bitirmen lazım.Ana masa çevrimi diyor hala onu çevirip ki çekim verdiniz ben yatırdım 1 kat çevirdim hala çevir diyor mw