- 179
- 29
- 28
Canlı bonus hiç olmadi diyor . 😅
Bende banka havalesi cekdim ama bekliyorum hala isleminiz finans ekibinde diyor gecikme icin ozur dilerim falan iptal edip paparay la mi ceksem sorun olurmu acba aiptal etsem simdi tirsiyorum iptal edince hepsi gume gidecek diye hasbinallah ....Payfix ile bir kaç dakika da ödendi para. Konu sahibine tşkler acil ihtiyaç vardı ilaç oldu.
Konu sahibine teşekkür etSaniyeler içinde odedi Ekli dosyayı görüntüle 712387
Bilemem knk fix 2 dkde ödediBende banka havalesi cekdim ama bekliyorum hala isleminiz finans ekibinde diyor gecikme icin ozur dilerim falan iptal edip paparay la mi ceksem sorun olurmu acba aiptal etsem simdi tirsiyorum iptal edince hepsi gume gidecek diye hasbinallah ....
Hayır 250 yi çeviricen. Slot oynayacaksan bonus satın alması olmayan oyunlarda oynucaksın ve totalde sadece 1000 çekicen. Ben 250 attım onun ana para çevrimi sonrası 1280 oldu çekim verdim reddetti sadece 1000 dedi.1000 yaptıktan sonra 250 yatırıyoruz . Sonrasında 1000 i çekiyoruz yatirdigimiz tutar içeride mi kalıyor . Onunla devam edebiliyoruz degilmi dostlar
Bana finans ekibi cok yogun en hizli sekilde isleminiz tamamlaancak diyor sordum iptal ediyimmi diye bunu dedi bekliyim bakalaim insallah gonderirler aksilik bizi buldu ya ceksem tekrar yukleyecekdim varya guzel oduyor oyunlar katlamaya calisicakdim suan canim cok sıkıldı pfff....Bilemem knk fix 2 dkde ödedi
Ödüyor site ödesin de ne zaman öderse ödesin havadan 750 tlBana finans ekibi cok yogun en hizli sekilde isleminiz tamamlaancak diyor sordum iptal ediyimmi diye bunu dedi bekliyim bakalaim insallah gonderirler aksilik bizi buldu ya ceksem tekrar yukleyecekdim varya guzel oduyor oyunlar katlamaya calisicakdim suan canim cok sıkıldı pfff....
1 k yap 250 yatir 1 kati cevir 1 k cek kardesim boll sanslar....Şartlarını yazma şansın var mı dost Alaçam şimdi @efkalade1
Dogru soyluyosun odiyecegini bilse insan bekler muallak olunca killaniyor insanÖdüyor site ödesin de ne zaman öderse ödesin havadan 750 tl
Ya vermezsen 😂Beyler kasa 1025 TL 250 verene kardan 250 veririm yani 1000 çeksem 500 size 500 bana numaramida veririm paranız kalmaz yeterli site odesin
Hayda 3 kuruş para kazancaz olanabakŞu an sakın yatırım yapmayın mantara bağladılar saçmalıyorlar deneme bonusunu da kaldırlar zaten... Bana ulaşıcaklarmış ne alaka aq. Çekim talebim sürekli iptale düşüyor canlı destek de yazdıklarıma cevap vermiyor ekran görüntüsünü de gönderdim. Gelişme olursa yazarım.
Beyler 1000 TL çektim sabah ben ana parayla yaptığım bı 600 küsür bakiye var onuda çekim vermiştim onaylandı yazıyor ama hesaba para gelmedi verirlermi sizceHayda 3 kuruş para kazancaz olanabak
Benmki saat 5 ten beri onaylanmış gösteriyor 1080 TL halen tık yokŞu an sakın yatırım yapmayın mantara bağladılar saçmalıyorlar deneme bonusunu da kaldırlar zaten... Bana ulaşıcaklarmış ne alaka aq. Çekim talebim sürekli iptale düşüyor canlı destek de yazdıklarıma cevap vermiyor ekran görüntüsünü de gönderdim. Gelişme olursa yazarım.
Deneme bonusundan 1080 alamazsın zaten dostum eğer deneme bonusuysa ama sitenin ciddiyetsizliğini aşağıda gönderiyorum bakalım ne olucak sonuçBenmki saat 5 ten beri onaylanmış gösteriyor 1080 TL halen tık yok