Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betleybet Deneme Bonusu

Kukumakusu

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
7
8
Payfix ile bir kaç dakika da ödendi para. Konu sahibine tşkler acil ihtiyaç vardı ilaç oldu.
Bende banka havalesi cekdim ama bekliyorum hala isleminiz finans ekibinde diyor gecikme icin ozur dilerim falan iptal edip paparay la mi ceksem sorun olurmu acba aiptal etsem simdi tirsiyorum iptal edince hepsi gume gidecek diye hasbinallah ....

hpr123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
73
18
Bende banka havalesi cekdim ama bekliyorum hala isleminiz finans ekibinde diyor gecikme icin ozur dilerim falan iptal edip paparay la mi ceksem sorun olurmu acba aiptal etsem simdi tirsiyorum iptal edince hepsi gume gidecek diye hasbinallah ....
Bilemem knk fix 2 dkde ödedi

Rinkushichi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
179
29
28
1000 yaptıktan sonra 250 yatırıyoruz . Sonrasında 1000 i çekiyoruz yatirdigimiz tutar içeride mi kalıyor . Onunla devam edebiliyoruz degilmi dostlar

hpr123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
73
18
1000 yaptıktan sonra 250 yatırıyoruz . Sonrasında 1000 i çekiyoruz yatirdigimiz tutar içeride mi kalıyor . Onunla devam edebiliyoruz degilmi dostlar
Hayır 250 yi çeviricen. Slot oynayacaksan bonus satın alması olmayan oyunlarda oynucaksın ve totalde sadece 1000 çekicen. Ben 250 attım onun ana para çevrimi sonrası 1280 oldu çekim verdim reddetti sadece 1000 dedi.

Kukumakusu

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
7
8
Bilemem knk fix 2 dkde ödedi
Bana finans ekibi cok yogun en hizli sekilde isleminiz tamamlaancak diyor sordum iptal ediyimmi diye bunu dedi bekliyim bakalaim insallah gonderirler aksilik bizi buldu ya ceksem tekrar yukleyecekdim varya guzel oduyor oyunlar katlamaya calisicakdim suan canim cok sıkıldı pfff....

hpr123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
73
18
Bana finans ekibi cok yogun en hizli sekilde isleminiz tamamlaancak diyor sordum iptal ediyimmi diye bunu dedi bekliyim bakalaim insallah gonderirler aksilik bizi buldu ya ceksem tekrar yukleyecekdim varya guzel oduyor oyunlar katlamaya calisicakdim suan canim cok sıkıldı pfff....
Ödüyor site ödesin de ne zaman öderse ödesin havadan 750 tl

hzrblr

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12
8
3
Şu an sakın yatırım yapmayın mantara bağladılar saçmalıyorlar deneme bonusunu da kaldırlar zaten... Bana ulaşıcaklarmış ne alaka aq. Çekim talebim sürekli iptale düşüyor canlı destek de yazdıklarıma cevap vermiyor ekran görüntüsünü de gönderdim. Gelişme olursa yazarım.

Ekli dosyalar

• 231.2 KB Görüntüleme: 31

efsane3453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
493
83
Şu an sakın yatırım yapmayın mantara bağladılar saçmalıyorlar deneme bonusunu da kaldırlar zaten... Bana ulaşıcaklarmış ne alaka aq. Çekim talebim sürekli iptale düşüyor canlı destek de yazdıklarıma cevap vermiyor ekran görüntüsünü de gönderdim. Gelişme olursa yazarım.
Hayda 3 kuruş para kazancaz olanabak

siyar221

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
125
48
28
Benmki saat 5 ten beri onaylanmış gösteriyor 1080 TL halen tık yok

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,767
3,263
113
La çekenler efkala harçlık atın