- 239
- 161
- 43
İptal ettiler zaten 5000'e düzenlediler.6.000 nasıl yapıyorsun maksimum 5K değil mi
İptal ettiler zaten 5000'e düzenlediler.6.000 nasıl yapıyorsun maksimum 5K değil mi
Ayni ben ne zmn oynasam yatarim fenerden ama yinede israrla oynarim bugunde oynadim bu bonusla ilkyari 2ye kaldi 2.5k bakalim ne olacakFenerliyim ne zaman fenere oynasam yatarım umarım senin şansını bozmam da yeneriz ilk yarı
Her sitede var sorun yokÇekim için kimlik ön arka fotoğrafı istiyorlar daha sonra 24-48 saat arasında doğrulanıyormuş hesap vs vs. Sorunlu bir site olduğu belli başa iş açar dikkat edin bence
Ne ile cikim yaptınSite 5000 TL ödedi ama biraz zorluk çıkarttı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Aynen 2/2.5 saat oldu eklenen birşey yok gelen bildirimde yok2 saat oldu eklenmedi kodda gelmedi
Payfix.Ne ile cikim yaptın
Çekim geldi kanka. 5000 TL. Gönder kimliği 👍Kimlik istiyor çekim için beyler çekim yapanlar bilgi vere bilirmi
istedimiSite 5000 TL ödedi ama biraz zorluk çıkarttı. Yatırım tavsiyesi değildir.
istedimiSite 5000 TL ödedi ama biraz zorluk çıkarttı. Yatırım tavsiyesi değildir.
Kaç saatte onaylandı belgeÇekim geldi kanka. 5000 TL. Gönder kimliği 👍
Kimlik ön arka istedi. Sonra ödedi.Kaç saatte onaylandı belge
Bendende istedi gönderdim 1 saat olacak çekim kısıtı varKimlik ön arka istedi. Sonra ödedi.