Paylaşan arkadaşa çok teşekkürler. İlaç gibi geldi
Ekli dosyalar
-
133.8 KB Görüntüleme: 235
Nekadar sürdüPaylaşan arkadaşa çok teşekkürler. İlaç gibi geldi
Belge talebi güvenlik birimine epostA gönderin diyor nasıl yapıcaz reisPaylaşan arkadaşa çok teşekkürler. İlaç gibi geldi
Max çekim 5000 hepsini ceksene4700 oldu kasa 2300 çekim verdim gelirse paylasırım beyler
Benimde gelmedi 20.43 de olduson 1-2 saat içerisinde üye olup kod gelen var mı ? eklenmedi bana hala
Millet dünyaları çekti belgesiz. Benimde 4-5 saattir gönderdiğim belgeler onaylanmıyor. Canli yardımdaki karı da mesai saati bitti, en geç pazartesi diyor. Kendimi sonra da şansımı seveyimBelge talebi güvenlik birimine epostA gönderin diyor nasıl yapıcaz reis
Çok geldi sorun yaparlardiye öyle yaptım red geldi zaten belge talebi falan diyor onunla ugraşıyorumMax çekim 5000 hepsini ceksene
Usta nezaman uye oldun??Kodu yazdım ama hala bakiye 0 nasıl aktifleştırıcem yardımcı olur musunuz
Ne zaman kayıt oldun kod geldiKodu yazdım ama hala bakiye 0 nasıl aktifleştırıcem yardımcı olur musunuz
Öğlen saatlerindeNe zaman kayıt oldun kod geldi
Bize yarın gelir o zaman beklemeyelim simduÖğlen saatlerinde
Benimde ayniMillet dünyaları çekti belgesiz. Benimde 4-5 saattir gönderdiğim belgeler onaylanmıyor. Canli yardımdaki karı da mesai saati bitti, en geç pazartesi diyor. Kendimi sonra da şansımı seveyim
Reis kod yazdım ama 0 görünüyorMax çekim 5000 hepsini ceksene