Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betmarket 500 TL Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,246
1,029
113
gordum , yatırım yapacak kısıler temkinli olsunlar , bu tarz ornekler bir daha yasanmaması adına ibret olmalı...
Adama 3 maç demişler 3 maça şaibe demiş sonra bunu bu alt yapıya geçince yapmış bu paranın yarısı bile diyil dır bu dağıttığı para 3 de 1 belki vardır yani bu dağıttığını bile cebinden vermiyo birinin dolandirmis onun parasını bi miktarını dağıtarak müşteri çekmeye calisiyo:)

aliakarca13

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
42
8
8
ne urasiyorsunuz arkadaşlar boşuna dil dökmeyin sunlara sayfanin nasıl bir durumda olduğu belli hiç bir sayfa bukadar ödemeyi geciktirmez devlet kurumu burası mesai saatleri olsun önüne geleni sallıyor benim çekimi verdiler umurumda değil bu sayfa

Okay3046

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9
0
1
Canlı desteğe bağlandım 5000 kişi ile sınırlıydı dediler dün bağlandığımda p. Tesi Yüklencek dediler site yeni olmasına rağmen sahtekarlık yapıyor.

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
883
570
93
Hala gelmedi bonus banada hayır anlamadığım şey yoğunluktan sıra gelmiyor diyorlar E amk bakıyorum kimseye eklenen bişey yok kimi yiyonuz siz amk

Selcuky

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,677
366
83
Cuma 22.30 dan bugün akşam 6 da cekim blokesini kaldirmislar

Azad6363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,907
1,901
113
Ben cuma 19.30 dan beri bekliyorum belge o ayı yspilmadi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...