- 6,037
- 4,024
- 113
Adrenalin 😂😂😁😁Max 5 çekiyon knk ne gerek vardı
Adrenalin 😂😂😁😁Max 5 çekiyon knk ne gerek vardı
Max çekim 5 k adam gitmiş 7 k lik kupon yapmışOlay ne la
Hobi hobi 😁Max çekim 5 k adam gitmiş 7 k lik kupon yapmış
Kanka kupon gelsin dm at
Ben atamıyorum senin kapalı knka sen at 👑Kanka kupon gelsin dm at
Kral sadece maç sonucu sallayayımmı biseyler yoksa vercenmi tüyo görürüm seni hiç problem yokHandikap 1 ( -2.5 oyna ozaman bayern 3 gol farkla kazanır diye ne diyeyim 😁
Çünkü sen adamsın 💪Rica ederim kardeşim ben bu forumda herkese destek oluyorum elimden geldiği kadar 🎩
Kanka adam akıllı maç yokki fenere de oynamanı istemem şike dönecek boşa gitmesin bonusKral sadece maç sonucu sallayayımmı biseyler yoksa vercenmi tüyo görürüm seni hiç problem yok
Canlı ya sordun mu bende şimdi çekim verdim sendeki çekim de papara milutfen çekim yapan biri yardımcı olabilirmi arkadaşlar. 10 defadır bu hatayı verip reddediliyor çekimim. Bu sorunu nasıl aşabiliriz
Kankam inaniyorsan ya da yaparım diyorsan atayım şifre kullanıcı adı gir takıl hiç problem değil gitse de 😂 gelirse de görürüz hiç anlamam kupon işindenKanka adam akıllı maç yokki fenere de oynamanı istemem şike dönecek boşa gitmesin bonus
Knka havale ile çekmiyor olabilirsin eğer havale ile çektiğin halde böyle hata veriyorsa payfix 25 at payfixle çek payfixte yoksa paran benim kuponu bekleyelim benim ki gelirse ben sana atarım payfixten cekersin raat ollutfen çekim yapan biri yardımcı olabilirmi arkadaşlar. 10 defadır bu hatayı verip reddediliyor çekimim. Bu sorunu nasıl aşabiliriz
Papara ceken oldumiKnka havale ile çekmiyor olabilirsin eğer havale ile çektiğin halde böyle hata veriyorsa payfix 25 at payfixle çek payfixte yoksa paran benim kuponu bekleyelim benim ki gelirse ben sana atarım payfixten cekersin raat ol
hocam sen havale ile mi cektin?Knka havale ile çekmiyor olabilirsin eğer havale ile çektiğin halde böyle hata veriyorsa payfix 25 at payfixle çek payfixte yoksa paran benim kuponu bekleyelim benim ki gelirse ben sana atarım payfixten cekersin raat ol
Milletin ki hemen onay almış bizimki yarım saattir incelemedePapara ceken oldumi
Bilgileri yanlış vermişsin galiba uyuşmuyo diyolutfen çekim yapan biri yardımcı olabilirmi arkadaşlar. 10 defadır bu hatayı verip reddediliyor çekimim. Bu sorunu nasıl aşabiliriz
Kanka ya kendi hesabina cekmiyorsun parayı ya da kayıt olurken harf yanlısı yaptın isim soyisimdelutfen çekim yapan biri yardımcı olabilirmi arkadaşlar. 10 defadır bu hatayı verip reddediliyor çekimim. Bu sorunu nasıl aşabiliriz