Bende cekim verdımdarısı başımıza bende cumadan beri kimlik onayı bekleniyorum. Hocam sadece kimlik belgesi mi atmıştınız?
Bende cekim verdımdarısı başımıza bende cumadan beri kimlik onayı bekleniyorum. Hocam sadece kimlik belgesi mi atmıştınız?
Hocam bende de aynı şikayet vara yazdım hala 24 saat diyorCumadan beri bonus yuklenmedi baskakosi varmi
Aynen bana da yüklenmedi cuma akşam üye olduk yüklenecek mi o da meçhul şu cekim falan işleri bitince belki yüklerler ama bilmiyorum zaten bu bonus cenabetliği bizi bulur aga millet 15 dk da bonusu alıp cekim yapar bize 4 gündür daha bonus eklenmediCumadan beri bonus yuklenmedi baskakosi varmi
24 saat içinde yuklenecek diyor şimdide22.30 hala yok Allah belanızı versin betmarket
Reis şikayetler artmış odemeyecekler aç konu şikayet vara mis gibi batsın oe site24 saat içinde yuklenecek diyor şimdide
Belge onalanıp mı çekim verdin reisBende cekim verdım
Mail gelmedi cekim verdim kabul ettiBelge onalanıp mı çekim verdin reis
Ben 50 bulamafim çekim yapmak içinMail gelmedi cekim verdim kabul etti
Yatirimsiz dostum cekimBen 50 bulamafim çekim yapmak için
Biliyorum ama payfix te çekimi iptal ediyorYatirimsiz dostum cekim
Yatirimsiz payfix deBiliyorum ama payfix te çekimi iptal ediyor
Yok Benimkini iptal etti Depozito yapılmış yöntem falan yazfiYatirimsiz payfix de
Mail gelmedi cekim verdim kabul etti
[/QUOT knk senin xekim geldiyse sana gelen kodu verirmissiniz deneuleim belki bizdede olur
YokCumadan kodu gelen yok demi hayla
Hangi yöntemle çekim verdin kankaMail gelmedi cekim verdim kabul etti