Bnde aldım siteden kaçtım dahada ugramam bu kolpa siteye akla karayı seçtim parayı alırken canlı destek eli tane dümen yapıyor para göndermemek içinValla şans yok bende böyle bonusları 1 tl yapamıyorum
Bnde aldım siteden kaçtım dahada ugramam bu kolpa siteye akla karayı seçtim parayı alırken canlı destek eli tane dümen yapıyor para göndermemek içinValla şans yok bende böyle bonusları 1 tl yapamıyorum
Gldimi paran knka parayı al uğrama siteye daKaç dk sürdü 44 dk oldu canlı destek trinkpay onay bekliyor falan dedi
Böyle sitelere yatırım yapılmazBnde aldım siteden kaçtım dahada ugramam bu kolpa siteye akla karayı seçtim parayı alırken canlı destek eli tane dümen yapıyor para göndermemek için
Ayn oleBöyle sitelere yatırım yapılmaz
Seninkini ödemedi miKavşak siteye bak ilk cekim yapanlari odemedi sonrakilere şakır şakır ödüyor
Oder kesin oduyoBilgileri dogruladım iki çekim arası 1 saat diyo 1 saat sonra cekicem buhuda ödet heralde ödemiycek olsa silerdi
🤣🤣🤣🤣😂Siz gerçekten kafayı yemişsiniz iyi değilsiniz
Gelince yaZ40 dk oldu ödeme gelmedi
umarım gelirde yazması kolayGelince yaZ
Bet degeri 1 tl kardeşim bendeBet degeri 2 tl oyun 230 tl verdi zaten
İlk baş Red edip kişisel bilgileri doldurun dediler bidaha verdim şu an onaydaKalan 100 ile 900 çekim verildi beklemedeyiz