- 22,611
- 19,077
- 113
Vermezlerse @Muroo1988 adlı arkadaşa yaz 200 bile atar sanaDesteğede başlanılmıyor anapara yi verse bari zaten zar zor bulduk
Vermezlerse @Muroo1988 adlı arkadaşa yaz 200 bile atar sanaDesteğede başlanılmıyor anapara yi verse bari zaten zar zor bulduk
Hallettik gönderdiVermezlerse @Muroo1988 adlı arkadaşa yaz 200 bile atar sana
Aynen oyna ama çekim arasi 1 saat var haberin olsnBenimde ödendi kalan bakiyeyi istediğim şekilde oynayabilirim değil mi canlı destek ölü suan
Desteğe bağlanmıyor dost nasıl bağlandın?Aynen oyna ama çekim arasi 1 saat var haberin olsn
AynBöyle sitelere yatırım yapılmaz
Bende ufak bekliyorum öderler umarım..100 tlyi de 2800 yaptık öderler umarım
Dostum bana ekran goruntusu atabilirmisin900 TL de şimdi geldi
Canlı destek de kapalı640 çekim verdik gelen giden yok bugun yarın sitenin kepenkler kapanır bari ödeseler.
15 dk falan bekleyince bağlanıyordu da yarım saat oldu bağlanmıyor umarım alırız ödemeyi sana ödeme yaparlarsa at ben de atıcam dost.Canlı destek de kapalı
6000 çekim verdim sanırım komple siteyi kapatirlar640 çekim verdik gelen giden yok bugun yarın sitenin kepenkler kapanır bari ödeseler.
Odedimi100 tlyi de 2800 yaptık öderler umarım
Yok kanka beklemedeyizOdedimi
Dost neden 2800de durmadın iptal edip yine mi oynadın harbi bu sefer ne sana ne bana öderler ahahahahhaha6000 çekim verdim sanırım komple siteyi kapatirlar
Onay aldimiYok kanka beklemedeyiz