- 288
- 75
- 28
Üye Olurken Kod Gelmiyor Cacık Site..
Hahahah kanka bekliyoz bakalım ödemezler deDost neden 2800de durmadın iptal edip yine mi oynadın harbi bu sefer ne sana ne bana öderler ahahahahhaha
onay da yok canlı destek de yokOnay aldimi
Valla yaktın bizi dost ahahahah ama en çok senin 6000e üzülürüm umarım öderler bakalım..Hahahah kanka bekliyoz bakalım ödemezler de
onay da yok canlı destek de yok
Hahahah kanka umarım öderlerValla yaktın bizi dost ahahahah ama en çok senin 6000e üzülürüm umarım öderler bakalım..
Üye olduktan sonra yaz koduKod geçersiz boşuna üye olmayın
Ne alaka aynı şeyÜye olduktan sonra yaz kodu
Ulan benim 600ü geçtim senin 6k ödensin diye cilve yapıyorum aqHahahah kanka umarım öderler
Bakalım nolcak bekleyelim elbet destek açılırCevap yok destek iplemiyor umudumuz tükeniyor..
Açıldı cevap vermedi kapattı afra hanıma bak 100 TL öderken anında yardımcı oluyorduBakalım nolcak bekleyelim elbet destek açılır
🤣🤣kasaları bitmişAçıldı cevap vermedi kapattı afra hanıma bak 100 TL öderken anında yardımcı oluyordu
Sen kimlik onayı yaptın mı kralAçıldı cevap vermedi kapattı afra hanıma bak 100 TL öderken anında yardımcı oluyordu
Yükledim de şimdi iptal edip tekrar çekim verdim hata diyor çekim verilmiyorİkinci çekim için kimlik istiyorlar
Şimdi yaptımSen kimlik onayı yaptın mı kral
Yapmalı mıyız sence 6000 içinŞimdi yaptım
Dost benim heryerde kimlik herşey olduğu için attım sen daha dikkatli oynuyorsan atma derim ama sen bilirsinSiteye güvenim yok